Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
            Άμφισσα,  24 Ιουλίου 2014
            Αριθ. Πρωτ.: 21/2014
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εν ενεργεία και συνταξιούχοι,

  Τις τελευταίες ημέρες γίναμε αποδέκτες πολλών ερωτημάτων, ως προς τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, έτσι ώστε να διασφαλισθούν και να μην παραγραφούν τα αναδρομικά που προβλέπονται από την αμετάκλητη απόφαση του Σ.Τ.Ε., λόγω επικείμενης συμπλήρωσης διετίας.
  Η ένωσή μας ευρισκόμενη σε συνεχή επικοινωνία με το Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Υ. σας γνωρίζει ότι την Δευτέρα 28/07/2014 έχει προγραμματιστεί συνάντηση των εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας με τον Υπουργό Οικονομικών κ. ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ στην οποία αναμένεται να παρουσιασθούν από τον κ.Υπουργό οι προθέσεις της κυβέρνησης για την διαδικασία, τον τρόπο και τον χρόνο αποκατάστασης των περικοπών του μνημονίου από τον Αύγουστο του 2012.
  Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα κρίνουν και τις επόμενες κινήσεις μας. Ως εκ τούτου, κάποια έντυπα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μόνο αναστάτωση έχουν προκαλέσει, δεν προέρχονται από επίσημες πηγές και δεν τα υιοθετούμε.
  Την Δευτέρα 28/07/2014 θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ομοσπονδία μας και σε περίπτωση που υπάρξει η ανάγκη προσφυγών ή αιτήσεων, η ένωσή μας θα σας ενημερώσει άμεσα και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.
ΓΙΑ  ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                           Ο                                                                                           Ο
              Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                                             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος                                                         ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φτανει πια με αυτη την ανακοινωση,υπρχουν και αλλες επαγγελματικες ομαδες που ειναι πιο πολυ θιγμενες,και στο κατω κατω ειστε απο τους λιγους εκτος ενιαιου μισθολογιου,γιατι πυρηνικη φυσικοι ειστε?οσο για τη μειωση της εγληματικοτητας αφηστε το.εδω υπαρχει κοσμος που πηδαει απο τα μπαλκονια και΄σεις θελετε αναδρομικα?

Ανώνυμος είπε...

α ΦΩΤΙΑ: Έδιναν λεφτά στον Ερυθρό Σταυρό, κι αυτά πήγαιναν στην Μπακογιάννη!
ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ από Hellas Force | στις Ιουλίου 29, 2014 | 6 σχόλια | σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ | Like it
Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Έδιναν λεφτά στον Ερυθρό Σταυρό, κι αυτά πήγαιναν στην Μπακογιάννη!

Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων.Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον …οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη, μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων.

Πράξεις που ερευνώνται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές. Αιχμή αυτής της σχέσης υπήρξε η διαφημιστική προβολή του ετήσιου Πανελληνίου Εράνου του Ερυθρού Σταυρού, έργο για το οποίο η επιχειρηματίας έλαβε μόνο κατά τη χρονιά του 2009 το 20% του συνολικού ποσού που συγκεντρώθηκε από το υστέρημα των πολιτών!

Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε πόρισμα-φωτιά του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, για το οποίο είναι ενήμερη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε σχέση με τα πεπραγμένα της διοίκησης Μαρτίνη, αναφορικά με τη διενέργεια του Πανελληνίου Εράνου και τη διαχείριση των εσόδων.

Κεντρικό σημείο στην έκθεση αποτελεσμάτων ελέγχου για τον έρανο του 2009, ύστερα από εντολή του γενικού επιθεωρητή, κ. Μιχάλη Σαμπατακάκη, αποτελεί το καθεστώς συνεργασίας του οργανισμού με την εταιρεία, AIA RELATE Α.Ε. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της οποίας είναι η κυρία Μπακογιάννη.