Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΙΤΕΑ... Εκτός Leader το κλειστό γήπεδο! Ν. Κουτρόγιαννος: « Μας κορόιδεψαν ακόμη μια φορά»




Απογοήτευση στο στρατόπεδο του Γ.Σ. Ιτέας για τη μη ένταξη του κλειστού στο Leader
Ν. Κουτρόγιαννος: « Μας κορόιδεψαν ακόμη μια φορά» Χ. Μωραίτης : «Η Ιτέα θα συνεχίσει να γίνεται ρεζίλι στα μάτια των επισκεπτών»
Εντελώς απογοητευμένοι από την αρνητική εξέλιξη του θέματος με το μπαλόνι της Ιτέας δηλώνουν ο πρόεδρος  και ο προπονητής της ομάδας κκ  Νίκος Κουτρόγιαννος και Χρήστος Μωραίτης.
 Οι δύο άνδρες με χτεσινές τους δηλώσεις στην ΩτΦ  τονίζουν ότι ουσιαστικά η δημοτική αρχή για πολλοστή φορά κορόιδεψε την ομάδα και δεν ενέταξε, όπως είχε υποσχεθεί, το κλειστό της Ιτέας στο Leader  με αποτέλεσμα  η Φωκίδα να συνεχίζει να γίνεται ρεζίλι των σκυλιών στα μάτια των ξένων φιλάθλων και παιχτών που εν έτη 2014 συνεχίζουν να βλέπουν εικόνες που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες υπάρχουν.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας κος Κουτρόγιαννος αφού εξέφρασε την πλήρη απαγοητευσή του για την εξέλιξη σημείωσε: « δεν μας ενημέρωσε κανείς, όπως είχαν υποχρέωση, για την αρνητική εξέλιξη. Δυστυχώς, θα συνεχίσουμε να παίζουμε σε ένα γήπεδο εντελώς ακατάλληλο για αγώνες και προπονήσεις. Μας κορόιδεψαν για μια ακόμη φορά»
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Χρήστος Μωραίτης τόνισε : «Χάθηκε και η τελευταία μας ελπίδα, Είμαστε εντελώς απογοητευμένοι . Έχουμε καταντήσει  γραφικοί με τις συνεχείς μας ανακοινώσεις. Δυστυχώς η Φωκίδα και η Ιτέα θα συνεχίσει να γίνεται ρεζίλι στα μάτια των επισκεπτών. Ελπίζουμε μόνο η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει σε λίγο καιρό τα ηνία του δήμου να φανεί πιο ευαίσθητη και να μας κατασκευάσει ένα γήπεδο αντάξιο των προσδοκιών της μπασκετικής Ιτέας»
 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει,να έρθετε στην Αμφισσα να παίξετε,όπωςερχόσαστε για όλες σας τις δουλειές, Εμείς πως ερχόμαστε συνέχεια για μπάνια!
Φίλος της Νέας Δημ. Αρχής

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

να απευθυνθείς στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Λαινη , φιλενάδα σου. αυτή όφειλε να ασχοληθεί.

Ανώνυμος είπε...

6.54 εισαι μεγας βλακας

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το νόημα του Καλλικράτη αγαπητέ πρόεδρε.Σύμπνοια,αλληλεγγύη,
ανταλαγή.Η Ιτέα στήν Αμφισσα και ο καταυλισμός στους Γαλλικούς μώλους.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑ?ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ΄ΔΩ

Ανώνυμος είπε...

6.54, Εμείς ερχόμαστε στην Αμφισσα,σας μάθαμε και μπάσκετ,και πρόβλημα δεν έχουμε να ερχόμαστε να σας μάθουμε και ..άλλα.Οπως σας μάθαμε και ποδόσφαιρό όταν σας φτι΄'αξαμε το ΦΩΚΙΚΟ. Και πάλι καβάλα θα είμαστε ότι και να κάνετε