Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ...OTAN TON ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ...

ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ένας ακόμη διοικητής δημόσιου νοσοκομείου χωρίς νόμιμο τίτλο σπουδών εντοπίστηκε από τον ελεγκτικό μηχανισμό του υπουργείου Υγείας. Ο κ. Κουκακης, εκτελωνιστής στο...
επάγγελμα, είχε διοριστεί και κατά τη διετία 2008- 2010 στη διοίκηση του νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο». Σύμφωνα με την απόφαση ανάκλησης, ο κ. Κουκάκης διορίστηκε διοικητής στο νοσοκομείο Γρεβενών τον περασμένο Νοέμβριο με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε ουσιαστικά δεκτή τη σχετική πρόταση της κάθε ύλην αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης Διοικητών ΕΣΥ που είχε αξιολογήσει και επιλέξει τους διοικητές μεταξύ εκατοντάδων με πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μεταξύ των οποίων η κατοχή πτυχίου ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ.

Στο βιογραφικό που υπέβαλε στο υπουργείο Υγείας ο κ. Κουκάκης δήλωσε αναφορικά με τη μόρφωση του τα εξής: ψυχολογία- μεταπτυχιακό, τελωνειακή νομική, αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο στέλεχος της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνης Γεωργιάδης λέει για την υπόθεση ότι ο Κουκάκης «κατέθεσε το πτυχίο του όπως όλοι και μετά όπως σε όλους ζητήσαμε από το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ να ελεγξει του τίτλους». Όσο για τον ποιος ανακάλυψε την απάτη του εν λόγω κυρίου τονίζει ότι επί των ημερών του κλήθηκε σε απολογία με τα αποτελέσματα αυτής της εξέτασεις να βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter: «με δική μου εντολή ελέγχθηκαν και ελέγχονται όλα τα κατατεθειμένα πτυχία. Έτσι βρέθηκε και ο συγκεκριμένος».
 

2 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Δεν πρέπει να φυλακιστεί για απάτη; Δεν πρέπει να επιστρέψει όλα τα χρήματα, όσα πήρε αυτό το διάστημα; Να μη στεκόμαστε στον γελοίο Άδωνι!Αυτός είναι ικανός να μας πει ότι αυτός δημιούργησε την Ελλάδα! Τόσο ηλίθιος!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 11.10 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ . ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ? ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ , ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ : ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΑΤΗ ? ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ! ΚΟΥΙΖ: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ?????