Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Αξιολόγηση: Τι προβλέπεται για το 15% των υπαλλήλων που θα λάβουν «κάτω από τη βάση»

Οι τροποποιητικές αλλαγές του νόμου της αξιολόγησης, αναφορικά με τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν θα αξιολογηθούν θετικά, δημοσιεύθηκαν σε φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
 
Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις, για όσους υπαλλήλους ενταχθούν στο ποσοστό του 15% όσων λάβουν χαμηλή βαθμολόγηση, προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η συμμετοχή τους σε πρόγραμμα επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ/ΙΝΕΠ, ή την επιμόρφωση σε άλλο αντικείμενο μέσα από τις δημόσιες δομές δια βίου μάθησης, αλλά και την εκούσια μετακίνηση εντός της υπηρεσίας. Παράλληλα αποκλείεται οποιαδήποτε δυσμενή υπηρεσιακή ή μισθολογική συνέπεια.
 
Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ ΕΔΩ
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ακουσα πουθενα την σοφη τροικα να λεει για την αξιολογηση των πολιτευτων γενικα στην χωρα μας . Δηλαδη αυτους δεν πρεπει να τους αξιολογησουμε και να τους καταταξουμε σε κατηγοριες οπως : ΚΛΕΦΤΕΣ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ , ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ , ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ κ.λ.π. και να τους επιβληθει η αναλλογη ποινη ? Μονο τον Ακη με την κυρα του βρηκανε ? Ο Λαλιωτης , η Βασουλα , Ο Σημιτης , Ο Παπαντωνιου και ολα τα λαμογια απο τα αλλα κομματα που ειναι ??? Που ειναι ο Βουλγαρακης , ο Ρουσοπουλος , ο Μαντελης και τοσοι αλλοι ??? Δεν πρεπεινα αξιολογηθει η αντιπολιτευση γιατι δεν αποχωρει απο την Βουλη ωστε να πεσει η Κυβερνηση ? Ο Λ Ο Ι ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ειναι ενοχοι και υπευθυνοι για τα δεινα του λαου !!!!!