Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2014. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2014, ξεχωριστά, όπως κάθε χρόνο, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή πραγματοποίησή τους και πιο συγκεκριμένα:
 
* Τον Συμεών Σταμπουλού (Φιλόλογος-Νεοελληνιστής) και την Αναστασία Σελέκου (θετή κόρη του Γ. Σκαρίμπα) γιατί με την αδιάλειπτη παρουσία τους τα τελευταία χρόνια έχουν φωτίσει πολλές πλευρές του Σκαρίμπα και του έργου του.
* Την Αναστασία Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες της για την μελοποίηση και παρουσίαση, ειδικά για τις φετινές εκδηλώσεις, στίχων του Σκαρίμπα.
* Τους συμπατριώτες Καθηγητές και φίλους Δημήτρη Παλούκη και Γιάννη Κολιαβά για την ουσιαστική και πολύπλευρη συνεισφορά τους και φέτος.
* Τον Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο (Καθηγητής Ψυχιατρικής-Παιδοψυχιατρικής, Πρόεδρος Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ. Ν. Φωκίδας) και τους συνεργάτες του για την ξεχωριστή παρουσίαση της σχέσης φιλίας Αστραπόγιαννου και Λαμπέτη.
* Τον Πάνο Βαλαβάνη (Καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας) για την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του σχετικά με τα συστήματα μέτρησης του χρόνου.
* Την Δέσποινα Παπαϊωάννου, την Τούλα Σορώκου και τους συνεργάτες της Κινητής Ψυχιατρικής Μονάδας Ν. Φωκίδας για τον παιδότοπο που διοργάνωσαν.
* Την κεραμίστρια Βούλα Δασκαλοπούλου για την συμμετοχή της στην έκθεση κεραμικής με έργα μαθητών της από την Αγία Ευθυμία.
* Τους ερασιτέχνες φωτογράφους που συμμετείχαν στην έκθεση φωτογραφίας.
* Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας "Οι Άγιοι Ανάργυροι" για τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας και τους αιμοδότες που συμμετείχαν σ' αυτή.
* Την ηθοποιό Ανδριανή Μπαρτσώτα, τον μουσικό παραγωγό Νίκο Ξένο και τους συνεργάτες τους για την θεατρική παράσταση "Ο θείος 'μ απ' την Γκιώνα", την οποία παρουσίασαν αφιλοκερδώς.
* Την Φανή Θεοφίλου (φοιτήτρια Νομικής) για την ομιλία της για τον Επίσκοπο Φιλόθεο.
* Την Μικτή Χορωδία της Δ.Ε. Άμφισσας και τον μαέστρο της Πάνο Βασιλείου για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις.
* Τους χορηγούς των εκδηλώσεων: Στελλίνα Ψιμούλη (Φαρμακείο-Αγία Ευθυμία), Ευθύμιο Νούλα-Έφη Μπάκα (Εκκλησιαστικά είδη-Γραφείο τελετών, Άμφισσα), Σούπερ Μάρκετ ΒΟΡΡΙΑΣ (Αγία Ευθυμία-Κίρρα-Χρισσό), ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ (Καματερό), το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αγίας Ευθυμίας και κυρίως τον "ανώνυμο" Αγιαθυμιώτη που πρόσφερε το ποσόν των 1.000€.
* Όσους βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά.
* Τους συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων: Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, Δήμο Δελφών και Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ανδρέα Σολτάτο για την επί καθημερινής βάσης ουσιαστική παρουσία του και βοήθειά του.
* Τα Μ.Μ.Ε., έντυπα και ηλεκτρονικά, τοπικά αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας, για την προβολή των εκδηλώσεων.
* Τους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2014 και
* Όλους όσοι (και ήταν πάρα πολλοί) μας τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις.
Ανανεώνουμε την συνάντησή μας με όλους για το επόμενο καλοκαίρι, στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2015.
Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι.
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: