Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Τουριστική κίνηση λιμένος Ιτέας-Αναδημοσίευση άρθρου εφημερίδος "Ο ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ"




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ακόμη είναι αρκετά τα τουριστικά πλοία που επισκέπτονται το λιμάνι της Ιτέας , καθότι στους ναυτιλιακούς κύκλους επισήμως το εν λόγω λιμάνι έχει χαρακτηρισθεί ως εμπορικό και "λιμήν χύδην φορτίου ".
Εν αντιθέσει βεβαίως με το λιμάνι του Κατάκολου Ηλείας που λόγω της στήριξης της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Λάτση έχει τα τελευταία χρόνια υποκαταστήσει εντελώς τα δευτερεύοντα λιμάνια της Δ.Ελλάδος και αυτό της Ιτέας , δυστυχώς.

cybersurfer είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιο των 3.50 και για του λόγου το αληθές , μπορεί κανείς να δει on line την κίνηση των λιμανιών και να έχει άμεση άποψη κατ ιδίαν.

βλέπε παρακάτω link :

https://www.marinetraffic.com/gr/

Ανώνυμος είπε...

Απολυτως σωστος ο φιλος των 3.50 και μας περιμενουν και χειροτερα . Αλλα τι περιμεναμε απο τα μοσχοαναθρεμενα παιδια της {πρωην} SKB που διοικουσαν αυτον τον ξεχασμενο τοπο ?????????

Ανώνυμος είπε...

Παντού γίνονται νέα ή επεκτείνονται τα λιμάνια κρουαζιέρας. Μόνο στην Ιτέα το λιμάνι περιμένει τον επόμενο σεισμό για να φύγουν μπλοκ και από τη δυτική πλευρά και να τελειώσει η ιστορία.
Κατάφεραν οι "άρχοντες του τόπου" να κάνουν το λιμάνι της Ιτέας και τη μαρίνα κουφάρια και άφησαν την κόκκινη ομορφιά στο Λαρνακι, για να εγκλωβίσουν την Ιτέα στο "μονόδρομο" των βωξιτών.
Κι όμως ακόμα και τώρα η Ιτέα είναι μέσα στα 10 πρώτα λιμάνια σε αφίξεις πλοίων κρουαζιέρας κι αυτό δείχνει τι θα μπορούσε να γίνει αν μπορούσαν να προσεγγίσουν μεγαλύτερα καράβια.