Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Πάγκαλος ψήφισε ΝΔ για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ


Νέα «παράσταση» κατά του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε από ραδιοφώνου ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, που υποστήριξε ότι ψήφισε Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες ευρωεκλογές για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Ψήφισα ΝΔ στις περασμένες εκλογές, στις ευρωεκλογές. Με δυσκολία, αλλά πήγε το χέρι μου, διότι ήθελα οπωσδήποτε να αποφύγω αυτό που δεν απέφυγα τελικά, δηλαδή την πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ.Ψήφισα αρνητικά, όπως και πολύς κόσμος, ή πολύς κόσμος που ψήφιζε αρνητικά ΠΑΣΟΚ, για να μην έρθει η δεξιά. Κι εγώ, αυτήν τη φορά, ψήφισα δεξιά για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ», αποκάλυψε ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM.
 
Ερωτηθείς εάν θα το επαναλάβει, ο ίδιος απάντησε ότι δεν το γνωρίζει. «Δεν μου γυαλίζουν κόμματα. Έχω μια ουσιαστικότερη σχέση με την πολιτική και δεν ψηφίζω ό,τι γυαλίζει. Αυτό το κάνει η κίσσα», ανέφερε, ενώ σε άλλο σημείο κατήγγειλε «την άθλια και ακατονόμαστη συμπεριφορά της αντιπολίτευσης»: «Είμαστε κοντά στο 2012, όταν με εντολή και παρότρυνση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε οργανωθεί η κατατρομοκράτηση του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Δεν στήριξα το ΠΑΣΟΚ, διότι συν τοις άλλοις, παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων εκ των οποίων και εγώ, υπήρξα θύμα αυτής της ιστορίας, διότι υπέστην τρομοκρατικές επιθέσεις και εκβιασμούς, αλλά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σφύριζε αδιάφορα και κοίταγε αλλού», ανέφερε.
 
Αναφερόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη και στο Ποτάμι, του συνέστησε «να μην διαβάζει τόσο πολύ και να μιλάει λιγότερο», ενώ για τις προτάσεις του ανέφερε πως η ουσία τους «είναι στο κυβερνητικό πρόγραμμα ή σε προγράμματα προεκλογικά, όπως της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» και «κάποιες είναι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή παραπλήσιες».
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: