Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Δούρου προς Μητσοτάκη για αξιολόγηση: " Δεν σου στέλνω τίποτα"


Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα στην κόντρα της με την κυβέρνηση όσον αφορά το θέμα της αξιολόγησης εμφανίστηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στην ομιλία της στο περιφερειακό συμβούλιο που συνεδρίασε την Τρίτη.

Όπως ανακοίνωσε μέσω και ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ήταν ότι εντολή της περιφέρειας στις διευθύνσεις της είναι «να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο που να συμβάλλει σε ένα σύστημα επιζήμιο για το Δημόσιο».

Πρόσθεσε, δε, ότι η νέα περιφερειακή αρχή με τον τρόπο αυτό αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας της αξιοπρεπούς εργασίας στην Αττική.

Απάντησε, επίσης, σε όσους την κατακρίνουν ότι με την απόφασή της να συμπαραταχθεί με τους 19 δημάρχους του λεκανοπεδίου που έχουν δηλώσει ότι δεν θα παραδώσουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα στοιχεία για την αξιολόγηση ουσιαστικά κλείνει το μάτι σε όσους διορίστηκαν με πλαστά πτυχία.

«Καλώ να μου φέρουν μία δήλωση μου με την οποία να υποστηρίζω την κάλυψη ενός πλαστού πτυχίου. Δεν θα βρουν γιατί δεν υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Καμία ανοχή στους κατόχους πλαστών πτυχίων. Αναζητήστε τους στους κόλπους σας με τις μαζικές ρουσφετολογικές προσλήψεις» συμπλήρωσε.

Επιτέθηκε, μάλιστα, στην κυβέρνηση ότι προχώρησε εσκεμμένα σε αυτή την κατάσταση «μετά από μια εβδομάδα συκοφαντίας και διαστρέβλωσης» κάνοντας λόγο για «συντονισμένη απαξίωση του δημοσίου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Κατέληξε με το σύνθημα «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα» επαναλαμβάνοντας την προεκλογική προειδοποίησή της ότι θα ενταθούν οι έλεγχοι για οποιεσδήποτε

airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: