Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Βανδαλισμοί κάδων σκουπιδιών στην Κίρρα






Δημοσιεύουμε την επιστολή φίλου της "Καρτερίας"

"Προ ολίγων ημερών , πολύ πρωινή ώρα , μικρή ομάδα νεαρών ατόμων που φορούσαν «κουκούλες» με εχθρικές μάλιστα διαθέσεις σε πολίτη που τους παρατήρησε , έγραψαν με spray ποδοσφαιρικά συνθήματα σε κάδους απορριμμάτων  και ομπρέλες παραλίας , στην περιοχή της Κίρρας.  


Μπορεί κανείς να κατανοήσει την ανάγκη έκφρασης των  νέων ανθρώπων που πέραν όλων των άλλων προσμένουν ένα μέλλον υπό το φάσμα της αβεβαιότητας και ενδεχομένως και της απόγνωσης σε μια αποδομημένη  κοινωνία για την οποία δεν ευθύνονται .

Όμως , υπάρχουν άλλοι τρόποι έκφρασης και «διαμαρτυρίας» που στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχουν οικονομική επίπτωση στην τσέπη των ιδίων και των οικογενειών τους από την καταστροφή Δημόσιας περιουσίας.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο φανατισμός , πάσης φύσεως ,  αποπροσανατολίζει το άτομο από την κατανόηση του γίγνεσθαι  πολλώ δε μάλλον ο ποδοσφαιρικός φανατισμός για την επικράτηση της μιας ή της άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας που να σημειωθεί πως πρόκειται για  ανώνυμες εταιρίες με οικονομικά συμφέροντα και όχι ιδέες ή ιδανικά" .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απ' τους βανδαλισμούς δε γλίτωσε ούτε κι η βρύση, η αρμυρόβρυση, που οι κατοικούντες στα πέριξ όλο τη φροντίζουν να είναι καθαρή και συγχύστηκαν με τη βαζελοϋπογραφή!!!Εδώ ο κόσμος χάνεται κι οι ανεγκέφαλοι κατευθυνόμενοι "φίλαθλοι" στην καρακοσμάρα των ανύπαρκτων αξιών τους!