Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Για το κλειστό της Ιτέας:Υποσχέσεις για σύντομη αδειοδότηση


-Α. Παναγιωτόπουλος : ‘Μέχρι την Παρασκευή θα λήξει  το θέμα αν πάρω αύριο (σς σήμερα) την προέγκριση από την Πυροσβεστική. Έχω και τη διαβεβαίωση του κου Δήμου»
-Καθησυχαστικός και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Τεντ Γουρθ
-Σε παράταση στους δήμους προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες προσανατολίζεται το υπουργείο
-Χ. Μωραίτης: «ανεξάρτητα από τις προθέσεις του Υπουργείου, αναμένουμε να διευθετηθεί το θέμα μέσα στις επόμενες ημέρες»
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του νέου αντιδημάρχου Ιτέας κου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και του προέδρου του Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας κου Τεντ Γουώρθ σχετικά με το αίτημα των μπασκετανθρώπων του Γ.Σ. Ιτέας να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες προκειμένου να πάρει άδεια  διεξαγωγής αγώνων το Μπαλόνι της Ιτέας.
«Πήγα τη Δευτέρα το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου με διαβεβαίωσαν ότι έχει κατατεθεί ο φάκελος της πυρασφάλειας και αναμένεται ακόμη και αύριο (σσ σήμερα Τρίτη) να πάρουμε την προέγκριση και στη συνέχεια μέχρι την Παρασκευή να έχουμε κάνει όλες τις άλλες ενέργειες προκειμένου να πάρουμε και την κανονική έγκριση.» θα τονίσει στην ΩτΦ ο νέος αντιδήμαρχος Ιτέας κος Παναγιωτόπουλος και θα προσθέσει ότι επιπλέον συνομίλησε με τον υπεύθυνο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών, τον κο Δήμο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα εκδοθούν και όλα τα υπόλοιπα χαρτιά που είναι αναγκαία για την άδεια.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας ο οποίος διαβεβαίωσε με τη σειρά του ότι ακόμη και μέσα στην εβδομάδα θα έχει επιλυθεί το ζήτημα.
Επιπλέον χτες το μεσημέρι ο κος Γουώρθ είχε ραντεβού με τον προπονητή του Γ.Σ. Χρήστο Μωραίτη με τον οποίο μετέβησαν στο Μπαλόνι  για μια πρώτη , ιδίοις όμμασι ,  αυτοψία του Κλειστού και των προβλημάτων του .
πηγή: "ώρα της Φωκίδος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: