Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά η ΠΑΣΟΚΙΛΑ – Φώναζαν στον ΓΑΠ «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά»

Αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα μπορούν να χαρακτηριστούν από απίστευτα έως και τραγικά.


Στα εγκαίνια της έκθεσης αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου

οι παρευρισκόμενοι διέκοψαν τον ΓΑΠ αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας φωνάζοντας «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά».


Το θέμα φυσικά δεν είναι ότι όλοι αυτοί θέλουν να πέσει η δεξιά αλλά ότι επαινούν και αποθεώνουν τον άνθρωπο που συνέβαλε στα μέγιστα στην υποδούλωση της χώρας και στην απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας.
Προσκυνούν τον άνθρωπο που έφερε τους διεθνείς τοκογλύφους μέσα στην χώρα, παραδίδοντάς την ουσιαστικά στα χέρια τους.

Από την πλευρά του ο «εθνοσωτήρας» Βενιζέλος απηύθυνε ενωτικό χαιρετισμό δηλώνοντας κατά την ομιλία του ότι το «ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πολιτικά παρών».


Οι τραγικότητες δεν τελειώνουν εκεί. Θερμό χειροκρότημα απέσπασε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!
Με λίγα λόγια η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Εμετικές καταστάσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

hellasforce.com



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥ 40-45 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ,ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ 24-25 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,Σ'ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΓΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΥΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009 ΠΑΣΟΚ 43,92% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2012 12.28% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2014 8.02% ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Ν.Δ. 33.47% 29.66% 22.72%.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 3.13 ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ : ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ??? ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ??? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ??? ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΚΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ??? ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εδω τα επαιρνε ο καθε κατσαπλιας δημαρχος και νομαρχης για να μην πουμε και για τους παρακατω ισχυριζομενοι την νομιμη προμηθεια το πιο ιστορικο στελεχος του πασοκ[ που καθιερωσε τις αγροτικες-κτηνοτροφικες επιδοτησεις και φαγαν με πλατινενια κουταλια αγροτες και τσοπανηδες και σημερα ειναι προνομιουχοι για να μην πουμε και για την πλειψηφια των δημοσιων υπαλληλων που εκτοξευσε τους μισθους τους και εφτιαξαν την κατηγορια των νεοπλουτων που σημερα ο σαμαρας την εκανε νεοπτωχων]δεν θα εκανε αναλογη περιουσια της θεσης του?δικαιωματικα του επρεπε και το εκανε.και για πες μου η ελλαδα εφτασε εδω μονο απο τον τσοχατζοπουλο?εγω παντως αλλαξα πολιτικο χωρο το ιδιο κανε και εσυ.ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Ο Υ Τ Ο Χ Ο Ρ Τ Ο Τ Ε Λ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΘΑΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ,ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ''ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ''.ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ!!