Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΚΙΔΑ… Τι θα κάνει το Σωματείο αστυνομικών για τη ΔΕΘ;

0 αστυνομία

Το κατά τ’ άλλα λαλίστατο Σωματείο Αστυνομικών υπάλληλων Φωκίδας, με τις ανακοινώσεις που κατά καιρούς δημοσιεύουμε, δεν έχει κάνει καμία αναφορά  πλιν μίας τυπικής ανακοίνωσης
για τη στάση που θα κρατήσει για τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης!
 
 Να θυμίσουμε πως στην Έκθεση θα διαμαρτυρηθούν οι ένστολοι (ΕΔΩ ηανάρτηση) για τη μείωση των μισθών άλλα και για τις περικοπές στις συντάξεις.
Το παράξενο;  Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών της Φωκίδας κος Δρόσος Παρασκευάς, ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος σε συνδυασμό που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ! Όσο για το προεδρείο που έως τώρα έχει κρατήσει αντημνημονιακή στάση του, μας κάνει εντύπωση «η άκρα του τάφου σιωπή του!» Συμβαίνει κάτι ή η Δημοκρατία δουλεύει με υπόγειο τρόπο; Αναμένουμε απάντηση.
Να πούμε και τούτο, πως σε επικοινωνία με τους συνδικαλιστές αστυνομικούς  της Φωκίδας, μάθαμε πως υπάρχει πρόβλημα με τις βάρδιες τους. Επίσης πληροφορηθήκαμε πως το προεδρείο των Αστυνομικών υπαλλήλων Φωκίδας δεν κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για τα προβλήματα τους, όταν επισκέφτηκε τη Λαμία (ακυρώθηκε η συνάντηση). Το ίδιο συνέβη και με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου.
Μήπως έχουμε δύο μετρά και δύο σταθμά, κάτι ανεπίτρεπτο για τη Δημοκρατία μας;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ''ΓΑΡΓΑΡΑ''.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ?ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ Κ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑΧΩΘΕΝ.