Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πάπας στον Τσίπρα: Αδιανόητο να σώζονται οι τράπεζες και όχι οι άνθρωποι Ολοκληρώθηκε η συνάντηση-Δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. Σύμφωνα με πληροφορίες του left.gr, ο προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας έκανε λόγο για «κρίση αξιών» και τόνισε ότι είναι αδιανόητο να σώζονται οι τράπεζες και όχι οι άνθρωποι. Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας συζητήθηκαν το μεταναστευτικό και η ανάγκη για κάθε προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν άλλοι θάνατοι στη Μεσόγειο, οι φτώχεια και οι ανισότητες αλλά και η ασυδοσία των αγορών. Ενημέρωσε επίσης τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας για τις αδιέξοδες πολιτικές λιτότητας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Mega, στη συνάντηση που διήρκησε 20 λεπτά, o ποντίφικας είπε στον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ πως οι νέοι πολιτικοί δίνουν ελπίδα τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο. Πηγή: www.lifo.gr
 
 
 
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. Σύμφωνα με πληροφορίες του left.gr, ο προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας έκανε λόγο για «κρίση αξιών» και τόνισε ότι είναι αδιανόητο να σώζονται οι τράπεζες και όχι οι άνθρωποι.
 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας συζητήθηκαν το μεταναστευτικό και η ανάγκη για κάθε προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν άλλοι θάνατοι στη Μεσόγειο, οι φτώχεια και οι ανισότητες αλλά και η ασυδοσία των αγορών.
 
Ενημέρωσε επίσης τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας για τις αδιέξοδες πολιτικές λιτότητας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Mega, στη συνάντηση που διήρκησε 20 λεπτά, o ποντίφικας είπε στον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ πως οι νέοι πολιτικοί δίνουν ελπίδα τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.
 
 
κλίκ για το video :
 
 
 
 
Πηγή: www.lifo.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: