Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Αποκάλυψη για το ράλι Aκρόπολις



Δεν χωρά αμφισβήτηση ότι το ράλι Ακρόπολις δεν είναι ένας απλός αγώνας. Η ιστορία γράφεται και έπειτα από έξι σχεδόν δεκαετίες (ξεκίνησε το 1953) έχει καταφέρει να γίνει θεσμός και να τοποθετήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους και μαζί με άλλα ράλι, όπως αυτό του Μόντε Κάρλο, αποτελούν το ξεχωριστό, το μοναδικό, αυτό που θα ήθελαν να τρέξουν όσοι θέλουν να πετύχουν κάτι ξεχωριστό στην αγωνιστική τους καριέρα. Ακόμα και η απλή συμμετοχή στο «Ακρόπολις» θεωρείται επίτευγμα ενώ ο τερματισμός σε αυτό είναι ένα συναίσθημα που μπορούν να περιγράψουν μόνο όσοι καταφέρνουν να ανέβουν τη ράμπα του τερματισμού.

Με τόσο μεγάλη ιστορία και με απήχηση που ελάχιστοι αγώνες διαθέτουν, δεν είναι υπερβολή που

Η ελληνική σημαία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσω του ράλι Ακρόπολις
Η ελληνική σημαία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσω του ράλι Ακρόπολις
χαρακτηρίζεται εθνικός αγώνας. Τις ημέρες που διεξάγεται χιλιάδες θεατές ακολουθούν πιστά τους κορυφαίους οδηγούς του πλανήτη, κατασκηνώνουν και απολαμβάνουν ένα συνδυασμό θεάματος τεχνολογίας και φύσης, καθώς οι ειδικές διαδρομές αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι της εθνικής μας κληρονομιάς. Τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τη χώρα μας, ενώ η τηλεοπτική εικόνα μαζί με τις φωτογραφίες ταξιδεύουν παντού, για να παρακολουθήσουν εκατομμύρια φίλαθλοι, το τι γίνεται στην Ελλάδα.

Στην κορυφή του κόσμου...

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΓΙΤΙ-ΠΕΡΑ ΑΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝΤΑ ΠΟΥΛΙΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΥΝΟΥΜΙΚΑ ΤΟΥ ΒΛΑΜΕΝ ΤΣ ΛΑΜΙΑΣ,ΤΟΥΝ ΟΥΒΡΑΙΩΝ Τ ΚΑΖΙΝΟΥ ΦΤΟΥ ΚΥΡΙΙ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΜΑΤΙ ΜΟ ΚΙ ΣΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΚΙ ΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ" ΦΑΓΑΝ ΚΙ ΦΑΓΑΝ ΚΙ ΦΑΓΑΝ ΚΙ ΦΑΓΑΝ ΚΙ ΠΙΡΙΔΡΟΥΜΙΑΣΑΝ ΚΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΑΓΙ ΤΑ ΠΙΡΣΟΤΙΡΑ ΚΙ ΑΚΡΗ ΔΕ ΒΡΙΣΚΝΙ..ΚΙ ΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΙ ΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΙ ΟΥ ΠΑΡΑ ΠΡΩΗΝ.ΙΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣ ΔΙΚΙΟΥΣΥΝΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΙ Τ ΑΝΑΔΡΟΥΜΙΚΑ ΣΑΣ ΕΕΕ;;;ΑΜ ΔΕ ΘΑ ΚΡΟΥΤΑΛΙΣΝΙ ΟΙ ΓΑ@@@@@ΜΕΝΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΡΟΥΤΑΛΙΣΝΙ ΝΑ ΖΩ ΜΟΥΝΑΧΑ ΝΑ Τ ΑΠΟΥΛΑΥΣΟΥ ΑΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΡΑΧΟΥΛΑ(ΙΔΩ ΔΑΚΩΝΟΥ ΤΟΥΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡ ΑΠ ΛΙΕΝ).