Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΑΑΒΑΤΟΝ. Πωλούνται προεκλογικοί λόγοι!!! Δείτε δείγματα.


Με την κρίση της οικονομίας το επάγγελμά μου που είναι “χειριστής αυτόματης τέντας“, έχει βαλτώσει. Δεν υπάρχει δουλειά ούτε για δείγμα.
Αποφάσισα λοιπόν να ξετυλίξω ένα ένα τα ταλέντα μου και να τα βγάλω στην αγορά ώστε να θρέψω την απαιτητική οικογένεια.
 Έχοντας γράψει πολλούς λόγους για να μπορέσω να με αντιπαρατεθώ σε πολλά θέματα που δεν συμφωνούσα με μένα, σκέφτηκα να πουλήσω αυτή την καλλιεργημένη δεξιότητα.
 Να μερικά δείγματα.
Δείγμα 1ο
Κυρίες και κύριοι,
η παρούσα δομή του συστήματος αυτού εγγυάται την ευρύτερη δυνατή απήχηση ώστε να επεξεργαστούμε τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης.
Από την άλλη πλευρά το δυνάμωμα και η επέκταση των δομών βοηθά αποφασιστικά στην προσπάθεια να στερεώσουμε ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των νέων μεγάλων απαιτήσεων του καιρού μας.
Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ότι ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης συμβάλλει με τρόπο αποφασιστικό και σηματοδοτεί ένα γενικότερο σύστημα πλατιάς συμμετοχής.
Τα ιδεολογικά κριτήρια, συνδυασμένα με την πλατιά συμμετοχή των φορέων στις σχετικές επεξεργασίες εγγυάται την ευρύτερη δυνατή απήχηση ώστε να επεξεργαστούμε τις νέες τάσεις απέναντι στην πρόκληση των καιρών.
 ………....
 Δείγμα 2ο
Κυρίες και κύριοι,
η πραγμάτωση των στόχων που έχουμε θέσει  μας επιβάλλει να αναλύσουμε πολύ προσεκτικά και συνειδητά τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες και τα θεσμικά πλαίσια.
Κατά τον τρόπο αυτό η αδιάκοπη προσήλωσή μας στην πρακτική τεκμηρίωσης και ενημέρωσης παίζει σημαντικό ρόλο για να καθορίσουμε ένα καινούργιο μοντέλο ανάπτυξης.
Η επιμέλεια της οργάνωσης και προπάντων η πλατιά συμμετοχή των φορέων στις σχετικές επεξεργασίες μας δίνουν την ευχέρεια να εκτιμήσουμε ένα καινούργιο μοντέλο ανάπτυξης.…..
....................
Οι τιμές είναι λογικές.
Το προϊόν εγγυημένο.
Η εχεμύθεια εξασφαλισμένη.
Τι περιμένεις;;; Τηλεφώνησε τώρα (ή γράψε ένα σχόλιο).
Καναλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: