Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ : Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΔΕΛΦΟΙ Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 (ώρα 11.30) «ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ: Δύο πρώην Δήμαρχοι Δελφών στο Κακουργιοδικείο»






ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Δημοτική Παράταξη Δήμου Δελφών




Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΔΕΛΦΟΙ Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 (ώρα 11.30)
«ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ: Δύο πρώην Δήμαρχοι Δελφών  στο Κακουργιοδικείο»
                      
Ζούμε σε μια καταπληκτική περιοχή ΜΕ όμορφες παραλίες και μοναδικής ομορφιάς ορεινούς όγκους ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ  το λίκνο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, τον αρχαιολογικό χώρο των ΔΕΛΦΩΝ.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, βιώνουμε μια προκλητική παραβίαση του παγκόσμιου αυτού μνημείου.   Το όνειδος αυτό αποκτά διαστάσεις ανατριχίλας, επειδή η παραβίαση του ιερού χώρου έγινε από τους ίδιους τους Δημάρχους των Δελφών, για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων!
Το Υπουργείο Πολιτισμού επιβεβαίωσε πολλάκις το γεγονός της παραβίασης.
Οι δικαστικές Αρχές απέδωσαν κακουργηματικές πράξεις στους υπεύθυνους πρώην Δημάρχους Δελφών  κ.κ. Νικόλαο Φουσέκη, Παναγιώτη Καλτσή και στους συνεργάτες τους, παραπέμποντάς τους σε δίκη ενώπιον του Εφετείου κακουργημάτων Λαμίας, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014.
Δημοσιεύσεις εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας, κανάλια τηλεοράσεων, τοπικός τύπος και εκατοντάδες ηλεκτρονικές εφημερίδες ανά την Ελλάδα, ανέδειξαν το όνειδος της παραβίασης του Αρχαιολογικού Χώρου των Δελφών από τους ίδιους τους δημάρχους του.

Από το 2008 μέχρι σήμερα πέρασαν έξη χρόνια και η ελεγχόμενη από τον Δήμο Δελφών, Πολεοδομία δεν έχει ολοκληρώσει!!!  ακόμα τη διαδικασία  ΠΕΡΙ  αυθαιρέτων, ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο εκατομμύρια ευρώ και  ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ  τον αρχαιολογικό χώρο ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

Ήρθε η ώρα, ως υπεύθυνοι πολίτες του τόπου αυτού να δραστηριοποιηθούμε για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ  ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ .

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 πρέπει να βρεθούμε όλοι οι ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου, ανεξάρτητα από την πολιτική μας ένταξη στο μουσείο των Δελφών και να διατυμπανίσουμε  προς κάθε κατεύθυνση, ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Καλούμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Δελφών, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, τους Βουλευτές, τους Ευρωβουλευτές, Πανεπιστημιακούς, Φοιτητές και όλους τους συλλόγους, σε επιστράτευση ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.

Όλοι την Κυριακή  2 Νοεμβρίου 2014 στο Μουσείο των Δελφών για Ειρηνική Διαμαρτυρία και την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου  2014 στο Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας που δικάζονται οι υπεύθυνοι.
Όλοι μας έχουμε υποχρέωση και δικαίωμα να παραστούμε στην δίκη.
               Όλοι όπως: Το Δημόσιο, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην περιφέρεια των οποίων τελέσθηκε το έγκλημα, το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, Πανεπιστήμια, άλλοι επιστημονικοί φορείς, δικηγορικοί σύλλογοι, φορείς διαχείρισης  προστατευόμενων περιοχών, μη κυβερνητικές οργανώσεις και φυσικά πρόσωπα, ανεξάρτητα αν έχουν υποστεί περιουσιακή ζημία, προς υποστήριξη της κατηγορίας και μόνο και με αίτημα, ιδίως την αποκατάσταση των πραγμάτων (παρ.7 του άρθρου 28 του Ν.1650/1986, περί Προστασίας του Περιβάλλοντος).
 
Όλοι την Κυριακή 2/11/2014 στο Μουσείο των Δελφών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απόσπασμα από την επιστολή στα ΜΜΕ του κ. Μυταρά :


κρίνοντας ενόχους με την κατηγορία της συκοφαντίας στο πρόσωπό μου τους κ.Στυλιανό Σχοινά Α’ Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Δημητρίου Β’ Αντιπρόεδρο, και Νικόλαο Κούκο Οικονομικό Επόπτη.

Δεν θέλω να το πιστέψω κύριε Στέλιο..