Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΟΧΕΤΟΣ: Το Al Jazeera ετοιμάζει την ισλαμιστικη άνοιξη στην Ελλάδα!




Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα παρακολουθεί έντρομη τις κτηνωδίες που διαπράττουν τα ισλαμιστικά κτήνη σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο, το μεγαλύτερο φερέφωνο της ισλαμιστικής προπαγάνδας, το δήθεν ανεξάρτητο και αντικειμενικό Al Jazzera, το οποίο χρηματοδοτείται από το Κατάρ, μιλάει για καταπιεσμένους μουσουλμάνους στην Αθήνα…θέτοντας τις βάσεις για το επόμενο επεισόδιο της «ισλαμιστικής άνοιξης».

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, στη σελίδα AJ+, μιλούν μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν διωκόμενοι εξαιτίας των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων.

Κατηγορούν «με το γάντι» βέβαια, όπως άλλωστε επιτάσσει η σωστή χρήση της προπαγάνδας, το ελληνικό κράτος, επειδή δεν τους έχει κατασκευάσει τζαμί για να προσεύχονται, ενώ ο σχολιαστής αναφέρεται επανειλημμένα στο ρόλο που παίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα, υπονοώντας ότι εκείνη ευθύνεται για το «διωγμό» των μουσουλμάνων.

Βέβαια πουθενά δεν αναφέρεται ότι όλοι οι αυτοί οι «ευσεβείς» πιστοί εισέβαλαν και βρίσκονται παράνομα στη χώρα, πουθενά δεν λέγεται ότι έχουν συστήσει μερικές από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις και πουθενά εννοείται δεν αναφέρεται ότι ο στόχος τους δεν είναι απλά η δημιουργία ενός επίσημου τζαμιού, αλλά η επιβολή της Σαρία στην Ελλάδα, κοινός πόθος των απανταχού μουσουλμάνων.

Ο «πρωταγωνιστής» σε άπταιστα ελληνικά παριστάνει το θύμα τόσο πειστικά, επαναλαμβάνοντας σκόπιμα τους «κινδύνους» που αντιμετωπίζουν οι μουσουλμάνοι εξαιτίας της έλλειψης ενός επίσημου λατρευτικού χώρου, που ίσως κάποιοι καλοπροαίρετοι να σκεφτούν ότι έχει δίκιο.

Εάν όμως ήθελαν απλά να φτιάξουν ένα «επίσημο» τζαμί ας συγκέντρωναν χρήματα και ας το έφτιαχναν μόνοι τους. Πουθενά δεν είναι υποχρεωμένο το κράτος να τους χτίσει τζαμί, με τα λεφτά των φορολογουμένων. Στις ΗΠΑ οι Έλληνες ομογενείς έφτιαξαν εκκλησίες με δικά τους χρήματα. Πουθενά δεν επιβάρυναν το κράτος που τους υποδέχθηκε. Αυτή η επιμονή αποδεικνύει πως το τζαμί είναι απλά ο Δούρειος Ίππος για την άλωση της ορθόδοξης Ελλάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο πλάνο με τον Λυκαβηττό και ηχητική υπόκρουση τον ιμάμη να καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους.

Μία εικόνα που ίσως δεν αργήσει και πολύ να συμβεί στην πραγματικότητα…

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: