Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΙΤΕΑ… Τέλος Νοεμβρίου οι εκλογές. στον Εμπορικό και Εξαγωγικό Σύλλογο – Ανενεργός ο Εμπορικός Σύλλογος της Άμφισσας.


ΑΜΦΙΣΣΑ
«Ακέφαλος» από τον Ιούνιο
«Ακέφαλος» παραμένει εδώ και τέσσερις μήνες ο Εμπορικός Σύλλογος Άμφισσας, ο οποίος μετά τη λήξη της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου είναι ανενεργός. Αν και η τέως Πρόεδρος κ. Έφη Θεοδωρακοπούλου έχει συγκαλέσει Γενική Συνέλευση τρεις φορές προκειμένου να μπορέσει ο Σύλλογος να πάει σε διαδικασία εκλογών, ωστόσο δεν υπήρξε προσέλευση και μάλιστα την τελευταία φορά μόλις δύο μέλη ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.
«Πρέπει να βρεθούν πέντε άτομα για να κινήσουν τη διαδικασία των εκλογών. Περιμένω μήπως ενδιαφερθεί κάποιος, σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν υπάρξει άμεση ανταπόκριση θα παραδώσω το Σύλλογο στο Πρωτοδικείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η τ. Πρόεδρος κ. Θεοδωρακοπούλου.
Να σημειώσουμε πως αν το ζήτημα του Εμπορικού Συλλόγου παραπεμφθεί στο Πρωροδικείο, θα οριστεί προσωρινό Δ.Σ. το οποίο θα οδηγήσει το Σύλλογο σε αρχαιρεσίες.
ΙΤΕΑ
Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα προκηρυχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Εμπορικό και Εξαγωγικό Σύλλογο Ιτέας.
Αν και η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου έχει λήξει από τον Αύγουστο, ωστόσο έχει δοθεί μία μικρή παράταση, δεδομένου ότι λόγω διακοπών και θερινής περιόδου, τα μέλη δεν ήταν εφικτό να συγκεντρωθούν για να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση. Σύμφωνα λοιπόν με την Γραμματέα του Συλλόγου κ. Αργυρώ Καρακώστα, αυτήν την περίοδο το υπάρχων Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης όλων των εκκρεμοτήτων προκειμένου μέσα στον Νοέμβρη να είναι και διαδικαστικά έτοιμος ο Σύλλογος να πάει σε εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: