Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΙΤΕΑ... Τέλος η στάθμευση βαρέων οχημάτων στην οδό Παπαπαναγιώτου


Ένα άλλο σημαντικό θέμα που τέθηκε προς συζήτηση είναι η απαγόρευση στάθμευσης βαρέων οχημάτων σε συγκεκριμένα σημεία της Ιτέας, κυρίως σε δρόμους που συχνάζουν παιδιά.
 
Συγκεκριμένα προτάθηκε η απαγόρευση στάθμευσης φορτηγών-λεωφορείων κλπ επί της οδού Παπαπαναγιώτου μεταξύ Καποδιστρίου-Καραϊσκάκη και τοποθέτηση ειδικής σήμανσης σήμανση, από τη στιγμή που στις συγκεκριμένες οδούς ελλοχεύουν κίνδυνοι για τα παιδιά.
 
Το Σώμα έκανε αποδεκτή την πρόταση ενώ επισημάνθηκε ότι το μέτρο αυτό πρέπει να εφαρμοστεί και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο για την ασφάλεια όχι μόνο των παιδιών αλλά και των κατοίκων της Ιτέας.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ {ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ} ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ !!! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ , ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ολο και κατι καλο γινεται!Αν φτιαχτει και η παραλιακη ζωνη της Ιτεας και ζητηθει και απο πολλα μαγαζια η να λειτουργουν με προδιαγραφες καθαριοτητας, αισθητηκης και συγχρονης αποψης η να τα παραδοσουν αλλου, (γιατι πολλοι μαγαζατορες δειχνουν να μην καταλαβαινουν καν τι σημαινουν αυτα), τοτε θα ομορφηνει τουριστικα πολυ η Ιτεα.