Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ



                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ( 27-11-2014 )
                                                               
1.     Αποχετευτικό Δίκτυο. Πραγματοποιήθηκε στην Κίρρα στις  21/11/2014 επιτόπια συνάντηση για το έργο της αποχέτευσης μεταξύ του Δημάρχου , της  Προϊσταμένης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας  Φωκίδας και του εκπροσώπου  του εργολάβου, με σκοπό  να εντοπιστούν τα προβλήματα καθυστέρησης του έργου και να προταθούν λύσεις.
2.    Έλλειψη φωτισμού στον κόμβο Κίρρας- Δεσφίνας (περιοχή Αι- Γιάννη). Σε ερώτημα σχετικό  που υποβλήθηκε, με πρωτοβουλία της Προέδρου Κίρρας , η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας ανταποκρίθηκε άμεσα εξηγώντας ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κλοπή καλωδίων από αγνώστους. Η  αποκατάσταση της ζημίας στον εν λόγω κόμβο θα πραγματοποιηθεί από την  Π.Ε.Φ. Το έργο έχει ήδη εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή και βρίσκεται στη φάση της Δημοπράτησης.
3.    Ολοκληρώθηκε ο φάκελος με τα στοιχεία που αφορούν την αξιολόγηση καταλληλότητας και την βελτίωση της Παιδικής Χαράς Κίρρας με την μέριμνα της Πρόεδρου Κιρρας και υποβλήθηκε εγκαίρως στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου .Την  ανωτέρω εργασία ζήτησε ο Δήμαρχος σε κάθε Πρόεδρο  για την εφαρμογή της Υ.Α. 2793/2014.
4.    Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου το κοινοτικό κατάστημα θα είναι ανοιχτό για το κοινό από 10.00 εως 12.00 π.μ. και την Κυριακή 30/11 στις 6.30 μμ θα πραγματοποιηθεί δημόσια συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου
5.    Σε επόμενη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε για τις  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Κίρρα , έπειτα από προτάσεις των συλλόγων.
6.    Λόγω της έλευσης των Χριστουγέννων παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι να μεριμνήσουν για την καθαριότητα  και τον ευπρεπισμό των πεζοδρομίων γύρω από τις οικίες τους υποβοηθώντας  στο έργο των υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου.

                                                                    Η  Πρόεδρος της Κίρρας

                                                                          Γεωργία Μαντά

Δεν υπάρχουν σχόλια: