Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

«Εκλογές τώρα» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λαμία

 
 
 
«Εκλογές τώρα, πριν τα νέα σκληρά μέτρα και τις συμφωνίες. Για να εναρμονιστεί η Βουλή με τη λαϊκή θέληση. Για να εκλεγεί Πρόεδρος που θα εκφράζει πραγματικά τη λαϊκή πλειοψηφία και την εθνική ομοψυχία» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, από τη Λαμία.


«Η τρόικα δεν ήρθε για να εξασφαλίσει ότι θα πάρουν πίσω οι δανειστές τα λεφτά τους, όπως θέλουν να πιστέψουμε. Η τρόικα ήρθε για να εξασφαλίσει ότι η δήθεν έκτακτη βαρβαρότητα θα παγιωθεί ως μόνιμο καθεστώς. Στόχος τους δεν είναι τα δανεικά. Στόχος τους είναι τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες, ο δημόσιος πλούτος» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στόχος τους είναι η ίδια η χώρα. Τη χώρα θέλουν να μετατρέψουν σε αποικία χρέους, με διαλυμένη κοινωνία, διαλυμένες αντιστάσεις, διαλυμένη θέληση, διαλυμένες σχέσεις. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, που πρέπει να δούμε κατάφατσα» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και υποστήριξε ότι «μας προετοιμάζουν για παράταση του μνημονίου, από το οποίο μέχρι χθες θα φεύγαμε, που προοιωνίζεται παράταση της κοινωνικής δυστυχίας. Και μας προετοιμάζουν επίσης για νέα μνημόνια, ό,τι όνομα κι αν έχουν αυτά στο μέλλον».


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω ζηταω ενα ελικοπτερο να κανω βολτες αλλα δεν μου δινει κανενας διοτι λεει κοστιζει πολλα . Γιατι δεν λεει ο Τσιπρας την αληθεια στον κοσμο ? Γιατι δεν λεει ποσο θα κοστισουν εκλογες για να βγει , αν βγει ? Γιατι δεν εξηγει στο λαο οτι με την δυναμη που εχει θα οδηγηθουμε σε απανωτες εκλογες με ολες τις επιπτωσεις που θα εχουν ? Τι ειπαν στον Μηλιο και τον Σταθακη στο εξωτερικο που πηγαν ? Γιατι τα γυριζει τωρα και απο το καθετο "θα παω στις Βρυξελες και την Γερμανια και θα τους κουνησω το δαχτυλο " εφτασε αυτος και τα στελεχη του να λενε : αν δεν μπορεσουμε τοτε θα ακολουθησουμε το μνημονιο {εργατολογος Μητροπουλος} ? Γιατι δεν εξηγει στον λαο που θα βρει τα χρηματα για τα προγραμματα του ? Μηπως αυτο που εχει διαρευσει οτι θα τα παρει απο αυτους που περνουν πανω απο 600 ευρω ,ας πουμε, και θα τα δωσει σε καποιους που περνουν για πολλους λογους λιγωτερα ? Γιατι δεν λεει την αληθεια και ταζει συνεχεια ? Πανε πλεον αυτες οι εποχες δεν το εχουν καταλαβει ακομα ?????????