Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ! Βούλτεψη: "Ο κόσμος δεν το έχει δει αλλά έχουμε ανάπτυξη"

voultepsi-2-630x400

"Κατευθυνόμαστε προς την έξοδο, γιατί μέχρι τώρα όπως έχω πει, το μόνο που κάναμε ήταν οι συμφωνίες εισόδου σε μνημόνια"
 
Τώρα πάμε για συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο» τόνισε η Σοφία Βούλτεψη σε χαιρετισμό της στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακών Εφημερίδων αφού όπως υπογράμμισε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σύμφωνα με τα ποία για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η χώρα μας έχει… ανάπτυξη.
«Ναι, δεν το έχει δει ο κόσμος ακόμη, όμως έχει πολύ μεγάλη σημασία σε αυτή τη φάση για τους ξένους να εμφανίζουμε θετικούς αριθμούς σε ό,τι αφορά την οικονομία μας. Διότι όταν εμφανίζεις θετικούς αριθμούς, σημαίνει ότι θα φανεί αυτό και στην πράξη, δηλαδή στην κοινωνία και στον κόσμο της εργασίας» επεσήμανε με ιδιαίτερη έμφαση η κυβερνητική εκπρόσωπος.
«Το γεγονός ότι είχαμε για πρώτη φορά ανάπτυξη το πρώτο τρίμηνο μετά από έξι χρόνια ύφεσης, την ίδια ώρα που η Γερμανία παρουσιάζει μικρότερη ανάπτυξη από εμάς και η Ιταλία παρουσίασε ύφεση, συρρίκνωση του ΑΕΠ της, ενώ σε εμάς εμφανίστηκε αύξηση του ΑΕΠ, αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλα τα στοιχεία μπροστά μας για να βγούμε από την περιπέτεια» κατέληξε η Σοφία Βούλτεψη.
 
www.tribune.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βούλτεψη,την ανάπτυξη μόνο οι πανηλίθιοι και οι αχαρακτήτιστοι τη βλέπουν. Ποιόν δουλεύεις τον εαυτό σου ή εμάς;