Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

"Άνοιξαν" οι ουρανοί και στη Λαμία - Τίναξαν τα καπάκια από τα φρεάτια - Το χαλάζι "τσάκισε" τις ελιές στην ανατολική Φθιώτιδα

Το χαλάζι "τσάκισε" τις ελιές στην ανατολική Φθιώτιδα - Δείτε φωτογραφίες

Ισχυρή χαλαζόπτωση "χτύπησε" το απόγευμα αρκετές περιοχές της ανατολικής Φθιώτιδας.
Η Γλύφα, το Βαθύκοιλο, η Πελασγία, οι Μύλοι και η Νεράιδα είναι από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο.
Η ισχυρή χαλαζόπτωση είχε μεγάλη ένταση και διάρκεια και το "έστρωσε" παντού, ακόμη και δίπλα στη θάλασσα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες από το glyfa.blogspot.gr
Η περίοδος αυτή που διανύουμε είναι περίοδος ελαιοκομιδής και μόνο αύριο θα γνωρίζουμε το μέγεθος της καταστροφής στα περιβόλια μας, είπε στο LamiaReport, ο πρόεδρος της Γλύφας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
"Άνοιξαν" οι ουρανοί και στη Λαμία - Τίναξαν τα καπάκια από τα φρεάτια - Που υπήρξαν προβλήματα (ΦΩΤΟ)

Στο πόδι η Πολιτική Προστασία, ο Δήμος Λαμιέων, η Τροχαία και οι Πυροσβέστες για τα προβλήματα από τη βροχή...
 
Αρκετές ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε το κέντρο της Π.Υ. στη Λαμία για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και επιχειρήσεις, μετά την καταρρακτώδη βροχή που έριξε το απόγευμα. Τα πιο σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν στην οδό Στυλίδος, από τη Νέα Μαγνησία μέχρι και τη Μεγάλη Βρύση, όπου πολλά από ατ καπάκια των φρεατίων δεν άντεξαν και ο υπάρχων αγωγός των ομβρίων υδάτων θέλει οπωσδήποτε βελτίωση.
 
Προβλήματα υπήρξαν επίσης στη Ροδίτσα, στον παράδρομο της εθνικής στην είσοδο της Λαμίας, στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα, αλλά και σε σημεία μέσα στην πόλη, όπως στην οδό Σόλωνος κοντά στη συμβολή με την οδό Κύπρου και άλλου.
 
Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία από Λαμία προς Ροδίτσα στο ρέμα του Ξηριά που φούσκωσε επικίνδυνα, ενώ δέντρο έπεσε σε αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο κοντά στην Εφορία Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.
 
Η κάμερα του LR "συνέλαβε" τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Ζήσιμο με τις γαλότσες, επί τω έργω, που αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί με τα συνεργεία του Δήμου βρέθηκε σε όλα τα σημεία που υπήρχαν προβλήματα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: