Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Μήνυμα «πειθαρχίας» από Καμμένο στο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ.




Υπέρ της δημιουργίας μιας μεγάλης πατριωτικής δημοκρατικής συμμαχίας, ενός πατριωτικού μετώπου, τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας απόψε στο συνέδριο του κόμματός του.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, έστειλε αυστηρό μήνυμα στους βουλευτές του κόμματός του που δεν θα συνταχθούν με τις αποφάσεις του Συνεδρίου αναφορικά με την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ προανήγγειλε επί της ουσίας μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας όμως έμφαση στις "κόκκινες γραμμές" του κόμματός του στα εθνικά θέματα.
«Χρησιμοποίησαν κάθε μέσο για να κάνουν το λαό να πιστέψει ότι η μόνη του ελπίδα είναι ο συμβιβασμός, αλλά και να μας διαλύσουν. Είμαστε όμως ακόμη εδώ. Παραμένουμε σταθεροί στις αρχές της Ορθοδοξίας» είπε ο κ.Καμμένος και αναφέρθηκε στην ανάγκη ενότητας του αντιμνημονιακού μετώπου, παραπέμποντας στην αυριανή επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου.
«Θα βάλουμε στο πλάι τις διαφορές μας, θα βάλουμε μπροστά αυτά που μας ενώνουν, θα κάνουμε συμμαχία για να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
«Δεχθήκαμε τον πιο σκληρό πόλεμο μετά το 11% που πήραμε το Μαϊο του 2012. Χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα και το κράτος. Κάποιοι βουλευτές μας έφυγαν γιατί φοβήθηκαν. Έχουν μπλοκαρισμένους λογαριασμούς απο το ΣΔΟΕ, μπλοκαρισμένες τις περιουσίες τους».
Ο κ.Καμμένος είπε ακόμη ότι είναι φτωχότερος από τότε που μπήκε στην πολιτική, είπε ότι δεν έχει off shore εταιρείες «ούτε κλεμμένα χρήματα».
Αναφέρθηκε σε όσους έφυγαν από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και είπε ότι «πουλήσανε τη λαϊκή εντολή που τους δώσατε. Δεν τους καλούμε να επιστρέψουν στο κόμμα αλλά να παραδώσουν την έδρα που κλέψανε από τους Ανεξάρτητους Ελληνες».
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ακόμη ότι δεν αναγνωρίζει τις δανειακές συμβάσεις. «Οι νόμοι που ψηφίζονται είναι αντισυνταγματικοί, άκυροι, σαν τις δανειακές συμβάσεις που δεν αναγνωρίζουμε γιατί δεν έχουν ούτε υπογραφή ούτε την έγκριση του λαού», είπε ο κ.Καμμένος.
Πρόσθεσε ότι «η πολιτική που επέβαλαν οι δανειστές δεν βγαίνει και οδηγεί στην καταστροφή» και αναφερόμενος στο θέμα της συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι  «συζητήσεις κάτω από το τραπέζι δεν κάνουμε. Έχουμε κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα και δεν κάνουμε πίσω. Έχουμε ξεκάθαρες θέσεις για εθνικά θέματα και ορθοδοξία. Αλλά θα επιδιώξουμε να κάνουμε μια συνεργασία σε μια κυβέρνηση που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι η εγγύηση για το αύριο».
Επιτέθηκε επίσης στο «Ποτάμι» λέγοντας ότι «οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης έχουν ενεργοποιήσει τις καβάντζες τους. Είδατε την πρόταση του Ποταμιού που λέει να διαγράψουμε τη λέξη έθνος από το σύνταγμα» ενώ έκανε λόγο για πολιτικούς «που τα έπαιρναν από τη Siemens και τα υποβρύχια προειδοποιώντας ότι «θα δικαστούν, δεν πρόκειται να γλιτώσει κανείς. Δεν πρόκειται να δώσουμε ασυλία σε κανέναν για κανένα λόγο, θα κάνουμε τα πάντα για να πληρώσουν και να επιστρέψουν τα κλεμένα».
Αναφέρθηκε στο θέμα των επενδύσεων και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την υψηλή φορολογία στις επιχειρήσεις, αποθαρρύνει επενδυτές,την ώρα που οι γειτονικές χώρες έχουν ελκυστικούς όρους. 
«Πως θα γίνουν επενδύσεις όταν έχεις υψηλή φορολογία ενώ οι γειτονικές χώρες έχουν πολύ χαμηλότερους συντελεστές;», είπε ο κ.Καμμένος και τάχθηκε υπέρ μιας  «σεισάχθειας στις επιχειρήσεις». Διευκρίνισε ότι «για δυο χρόνια δεν θα πάρουν τίποτα οι δανειστές, θα γίνει επιτροπή ελέγχου του λογιστικού χρέους, θα διαγραφεί το επονείδιστο χρέος, και θα πάρουν μπρος οι επιχειρήσεις».
Ζήτησε αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες μέχρι να ξεκινήσει η πρωτογενής παραγωγή, είπε ότι ο τουρισμός η ναυτιλία και η αγροτική παραγωγή είναι τα μεγάλα μας όπλα και πρότεινε να μειωθεί ο ΦΠΑ στα νησιά.

"K"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ" ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ ! ΡΕ ΤΙ ΜΑΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ" ?? ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ , ΕΛΕΓΕ , ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ !! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΨΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΟΦΣΟΡ , ΕΞΩΠΛΙΣΤΙΚΑ Κ.Λ.Π. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ?????????