Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ο Χαρδούβελης δεν γνωρίζει τον Καραβιτη! Να δεις που σε λίγο θα ξεχάσει και τον Πάχτα!


Ψιλό γαζί φαίνεται ότι μας δουλεύει ο Γκίκας Χαρδούβελης. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή, έκανε ότι δεν γνωρίζει τον «φωστήρα» και «πατέρα» του ΕΝΦΙΑ Νίκο Καραβίτη, ο οποίος πάντως πλέον δεν βρίσκεται στο οικονομικό επιτελείο.
«Ο καθηγητής κ. ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ Νίκος δεν έχει υπηρετήσει σε θέση του πολιτικού γραφείου του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 63/2005 οι οποίες διέπουν τη στελέχωση των πολιτικών γραφείων των Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών καθώς και των Γραφείων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων» αναφέρει σε ν έγγραφη απάντηση του κατόπιν ερώτησης που είχαν καταθέσει 21 βουλευτές της ΝΔ για την αποκατάσταση των αδικιών στην επιβολή του ΕΝΦΙΑ και τον καταλογισμό ευθυνών για τα αρχικά λάθη.

Οι βουλευτές της ΝΔ είχαν ζητήσει από τον κ. Χαρδούβελη να απαντήσει αν έχει δώσει εντολή διενέργειας έρευνας για τον εντοπισμό τού ή των υπευθύνων, αν ελήφθησαν πειθαρχικά ή άλλα μέτρα και «αν παραμένει ακόμη σύμβουλος στο υπουργείο ο αρχιτέκτονας του ΕΝΦΙΑ καθηγητής Νίκος ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ», αλλά και «αν ακόμη θεωρείται απαραίτητος για την κυβέρνηση».

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: