Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δεύτερος στον κόσμο ο Κ.Ζεμαδάνης στον δυσκολότερο αγώνα υπεραντοχής DECA IRONMAN TRIATLHON




Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για τον Ελληνικό αθλητισμό σε επίπεδο ατομικών αθλημάτων αποτελεί η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον κόσμο από τον Ζεμαδάνη Κων/νο στο δυσκολότερο θεσμοθετημένο αγώνα υπεραντοχής στον κόσμο, το DECA IRONMAN TRIATHLON.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην πόλη Leon του Μεξικού, σε υψόμετρο 2000 μέτρων και συμμετείχαν 17 κορυφαίοι υπερτριαθλητές από όλο τον κόσμο. Η εκκίνηση δόθηκε στις 27/10/2014. Οι αθλητές έπρεπε καθημερινά να συναγωνιστούν σε τρίαθλο απόστασης IRONMAN, δηλαδή 3.8 χλμ κολύμβηση, 180 χλμ ποδηλασία και 42 χλμ τρέξιμο για 10 συνεχόμενες ημέρες. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στις 5/11/2014, όπου και οι αθλητές κάλυψαν την συνολική απόσταση των 38 χλμ κολύμβησης, 1800 χλμ ποδηλασίας και 422 χλμ τρεξίματος. 

Μετά λοιπόν από 2226 χλμ σε 10 ημέρες, ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή και κορυφαίο σε αυτές τις αποστάσεις Τσέχο Kamil Suran. Τον αγώνα ολοκλήρωσαν 11 αθλητές. 
 


Σύντομα θα παρατεθούν και τα επισημα αποτελέσματα.




Τα συγχαρητήριά μας ...και στην κορυφή του βάθρου 

"ΚΑΡΤΕΡΙΑ"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΛΗΤΗ .
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2015 .

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο παλληκάρι!!!
Μακάρι στην Ελλάδα να δίνονταν έμφαση και στήριξη σε τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες και όχι μόνο και κυρίως στο πολλαπλά αποδεδειγμένα διαπλεκόμενο ποδόσφαιρο.
Ακόμη δε περισσότερο όταν κάποιος καταλαμβάνει μια τέτοια θέση και διαφημίζει τη χώρα μας διεθνώς θα έπρεπε αν όχι η πολιτεία ή η περιφέρεια τουλάχιστον ο Δήμος να καλύψει τα έξοδα του αθλητή, που είμαι σίγουρος έχουν επιβαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο.