Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Με ρυθμούς τυφώνα συνεχίζονται οι έλεγχοι στις OFFSHORE. Οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος θα τους ολοκληρώσουν.



Μιχ.Καρχιμάκης:27 χρόνια χρειάζονται για να ελεγχθούν οι 6575 offshore εταιρείες με τους πιθανά σκόπιμους, ρυθμούς χελώνας του Υπ.οικονομικών.

 Διαβάζω την απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός οικονομικών στον βουλευτη της ΔΗΜΑΡ Ν.Τσουκάλη, ότι από τις 6575 offshore εταιρείες έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος μονο σε 251.

Διαπίστωση 1η:το υπ.οικονομικών καθυστερεί στους ελέγχους,με ασυντόνιστο και χύδην,κατα περίπτωση έλεγχο .
Διαπίστωση 2η:με τον τρόπο που ακολουθεί στους ελέγχους,τους δίδεται η δυνατότητα των επιλογών,άλλοι να ελέγχονται και άλλοι να καλύπτονται.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει.

Κοινώς εξαπατούν και συγκαλύπτουν.

Στο υπουργείο οικονομικών ο αρμόδιος υφυπουργός κ.μαυραγανης ουσιαστικά κωλυσιεργεί τους ελέγχους για να γλυτώνουν οι πλούσιοι απο τους φόρους,και για να την πληρώνει τελικά ο κόσμος που καλείται μονίμως να συνεισφέρει.

www.olympia.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ? ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ !!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!! ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!!!