Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μετά τη Χάφινγκτον, τη Γιάννα, την Τzάκρη και τη Γιαταγάνα,… να και η Ξουλίδου!

Μικρή χώρα η Ελλάδα , με πολλούς δημοσιογράφους που πρέπει να βγάλουν κι αυτοί το ψωμί τους..


Περιμένοντας εν μέσω απεργίας –για λόγους συμπαράστασης – των δημοσιογράφων,  τα νέα από το Παρίσι (λες και όλα τα ξενοδοχεία στις Βρυξέλλες είναι πλήρη), που επελέγη ως η πόλη συναντήσεων κυβέρνησης και Τρόϊκας, για να μην έρχεται η τελευταία στην Αθήνα και μας ανεβάζει την πίεση, το νέο πρόσωπο της επικαιρότητας ονομάζεται Σταυρούλα Ξουλίδου και εκλέγεται στη Β΄ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμένου.


Πρόκειται δηλαδή για βουλευτή, θεολόγο, πιστή και αφοσιωμένη χριστιανή, όπως προκύπτει από το βιογραφικό της, που κατήγγειλε δημόσια ότι της προσφέρθηκαν τρία εκατομμύρια ευρουλάκια από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για να ψηφίσει «ναι» στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, βάζοντας με αυτόν τον πατριωτικό και ανιδιοτελή τρόπο το λιθαράκι της για να βρεθούν οι αναζητούμενοι 180.

Αυτά  η Ξουλίδου, που ποτέ ως τώρα δεν είχε απασχολήσει τα μήντια και μιλούσε πότε πότε, αλλά σταθερά μη ακουόμενη στη Βουλή, τα ξεστόμισε σε τηλεοπτική εκπομπή καναλιού που δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία εκείνων με πανελλαδική εμβέλεια, αλλά αυτό το τελευταίο μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει ότι τα είπε, χωρίς να κατονομάζει αυτόν που της έκανε την προσφορά, αλλά προσθέτοντας ότι ο συγκεκριμένος λεγάμενος της αποκάλυψε ότι ο Μελάς «τα πήρε.

Ο Μελάς, ως γνωστόν,  είναι  ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων που διαχώρισε τη θέση του από την απόφαση του κόμματος να μη ψηφίσει οποιονδήποτε  ια Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνοντας έξαλλο τον Καμένο που δεν σταμάτησε από εκείνη τη στιγμή να κάνει υπαινιγμούς με δόση λάσπης.

Τα ακούει αυτά ο Μελάς και παρεμβαίνει στην εκπομπή απαιτώντας από την Ξουλίδου να πει το όνομα εκείνου που της πρόσφερε τα μπικικίνια και είπε για τον ίδιο ότι τα έχει «πάρει» για να του κάνει μήνυση, αλλιώς τη μήνυση θα την έκανε σε βάρος της. Σαν πιστή και αφοσιωμένη χριστιανή, έτοιμη να σηκώσει το σταυρό του μαρτυρίου, η Ξουλίδου αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του άθλιου που προσπάθησε να τη διαφθείρει με τρία ψωροεκατομμύρια.

Η στάση της όμως ανταμείφθηκε αμέσως από τη Θεία Πρόνοια που της έστειλε για βοήθεια τον Πρόεδρο Καμένο, ως νέο Αρχάγγελο. Ο Καμένος έκανε και αυτός λοιπόν την παρέμβασή του στην εκπομπή για να επιβεβαιώσει ότι όλα αυτά που ισχυριζόταν η Ξουλίδου είναι αληθινά, τα είχε πει και στον ίδιο, μαζί αποφάσισαν να στήσουν παγίδα στο διαφθορέα δίδοντάς του ραντεβού για να πιάσουν στα πράσα, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε. Αυτός είναι και ο λόγος που Καμένος και Ξουλίδου δεν ανέφεραν τίποτα στις αρχές….

Όπως είναι αντιληπτό, η υπόθεση θα έχει και συνέχεια  που τα μήντια θα ξαναλειτουργήσουν, γιατί κάτι τέτοια θα περιμένουν και αυτά για να ξεχαρμανιάσουν και να μεγαλουργήσουν. Έτσι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία ότι θα χάσουμε την Ξουλίδου. Θα ήταν κρίμα άλλωστε, μετά τη Χάφινγκτον και τη Γιάννα, την Τzάκρη και τη Γιαταγάνα, στο βάθος τη Δούρου, καθημερινά τη Ζωή και συχνά – πυκνά τη Ραχήλ, να μη καταναλώσουμε και μία Ξουλίδου. Χωρίς καμία διάθεση αρσενικού σωβινισμού, αλλά έτσι, για να ξεφύγουμε από του Τζιαμτζήδες και τα άλλα φρούτα.

Άλλωστε δεν είναι και λίγο να σε συμβουλεύει η Χάφινγκτον με τα εκατομμύριά της να στείλεις την Τρόϊκα στο διάολο, τη Γιάννα να δηλώνει αντισυστημική από το Γκστάαντ, την Τσάγκρη να βρίσκει τη θαλπωρή που αναζητούσε στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τη Γιαταγάνα, ολόκληρη αντεισαγγελέα να δηλώνει ότι μετά από τους ΑΝ.ΕΛ. βολεύεται και με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τη Δούρου να χώνεται όλο και πιο βαθιά στα σκουπίδια της Αττικής, τη Ζωή να μαλώνει απτόητη με όποιον περνάει από κοντά και τη Ραχήλ να μελετά το επόμενο κτύπημα. Γιατί όχι λοιπόν και την Ξουλίδου.
Σε αυτή την σουρεαλιστική χώρα, κανείς δεν περισσεύει!



Αγγελος Στάγκος


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: