Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Επένδυση 200 εκατ. δολαρίων από ομογενή δισεκατομμυριούχο στην Αυστραλία ..φύγαμε για δουλειά..!!

Επένδυση 200 εκατ. δολαρίων από ομογενή δισεκατομμυριούχο στην Αυστραλία 

Πρωτοσέλιδο έγινε πάλι ο πλουσιότερος Έλληνας της Αυστραλίας και ο μοναδικός ομογενής δισεκατομμυριούχος, Κώστας Μακρής.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα του neoskosmos.com με την απόφασή του να αξιοποιήσει ένα χώρο στο κέντρο της Αδελαΐδας, που ήταν αναξιοποίητος εδώ και 25 χρόνια.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα επενδύσει 200 εκατομμύρια δολάρια για να φτιάξει ένα συγκρότημα κτιρίων που θα περιλαμβάνει καταστήματα μόδας, διαμερίσματα πολυτελείας και πλατεία. «Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της επιχειρηματικής μου καριέρας» δήλωσε ο γεννημένος στην Ελλάδα Κώστας Μακρής.

Και οι επιτυχίες του δεν είναι λίγες. Το επιχειρηματικό του μυαλό και οι δυναμικές του κινήσεις τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο δραστήριους και πολυμήχανους ομογενείς επιχειρηματίες. Θεωρείται ο βασιλιάς της αγοράς ακινήτων, καθώς είναι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρίας real estate στην Αδελαΐδα και μίας από τις πιο ισχυρές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Κώστας Μακρής, ο οποίος κατάγεται από το Λυγουριό Επιδαύρου έχει, μεταξύ άλλων στην κατοχή του 14 εμπορικά κέντρα και ξενοδοχεία.

Εξάλλου, δεν πάει καιρός που ο Ελληνοαυστραλός Κροίσος αγόρασε την περίφημη Marina Mirage στο Κουίνσλαντ, ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα, στην κοσμοπολίτικη Χρυσή Ακτή.


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: