Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Προβάδισμα 5,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση





Προβάδισμα 4,8 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου και 5,3 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα, δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO, η οποία δημοσιεύεται την Πέμπτη στο «Ποντίκι».

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 23,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 28%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, οι ΑΝΕΛ 3,3%, η Χρυσή Αυγή 5,4%, το ΚΚΕ 4,3% και το Ποτάμι 4,3%. Αλλο κόμμα προτιμά το 5,3%, στο 3,4% το λευκό, στο 6,2% η αποχή και στο 11,9% οι αναποφάσιστοι.

Στην η πρόθεση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα η ΝΔ συγκεντρώνει 25,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 31%, το ΠΑΣΟΚ 5,2%, οι ΑΝΕΛ 3,6%, η Χρυσή Αυγή 6%, το ΚΚΕ 4,8% και το Ποτάμι 4,8%. Αλλο κόμμα προτιμά το 5,9% και στο 13% είναι οι αναποφάσιστοι.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 8-9 Δεκεμβρίου.


Πηγή:in.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ? ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 0,1!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. {που ασκομα δεν ξερουμε τι θα βγαλουν οι καλπες} ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ {ΓΑΡΟΥΦΑΚΗΣ κ.λ.π. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ} ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ {για τον οποιο λενε οτι νοιαζονται } ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ???????????????????