Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΤΕΦΤΕΡΙΑ" ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '60...

 
Mε το ηλεκτρονικό «τεφτέρι» των ΕΛ.ΤΑ. οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν το δικαίωμα να ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ του ομίλου Μαρινόπουλου

Ηλεκτρονικό «τεφτέρι» θεσπίζουν στην ουσία τα ΕΛ.ΤΑ. για περίπου ένα εκατομμύριο συνταξιούχους που λαμβάνουν τη σύνταξή τους μέσω Ταχυδρομείου.
Πρόκειται για ένα είδος πιστωτικής κάρτας, που καλύπτει τη συγκεκριμένη κατηγορία πληθυσμού, την οποία, λόγω ηλικίας και χαμηλών αποδοχών, δεν έχει τη δυνατότητα να την προμηθευτεί από τις τράπεζες.
Οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν το δικαίωμα να ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ του ομίλου Μαρινόπουλου (Carrefour κ.λπ.) αγαθά που αντιστοιχούν έως το 50% της σύνταξής τους.
Το ποσό των αγορών θα χρεώνεται χωρίς τόκο στην κάρτα και θα παρακρατείται από τη σύνταξη του επόμενου μήνα.
Η κάρτα, που εκδίδεται δωρεάν από τα ΕΛ.ΤΑ., πρέπει να επιδεικνύεται στις αγορές μαζί με την αστυνομική ταυτότητα του δικαιούχου. Η διευκόλυνση θα ισχύει ανεξάρτητα από τα προγράμματα προσφορών για άτομα άνω των 65 ετών που ήδη εφαρμόζει ο συγκεκριμένος επιχειρηματικός όμιλος.

www.efsyn.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΠΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ? ΘΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ , ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ {καθηγητες της Κυβερνητικης αρπαχτης} ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ????? Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ !!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ , ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΥΧΗ, ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΟΥΤΑΙ ? ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!! ΑΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ !!!!! ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!!!!!