Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τους άντρες ακαταμάχητους!

Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τους άντρες ακαταμάχητους!
Έρευνα αποκαλύπτει το «προσόν» στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί μια γυναίκα!

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα να νιώσει ενδιαφέρον και έλξη για έναν άντρα; Το χιούμορ; Η προσωπικότητα; Ή μήπως η εξουσία ή τα χρήματα; 

Κι όμως, μια νέα έρευνα επιβεβαιώνει την άποψη ότι ακόμα και σήμερα ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε συντρόφους βασίζεται στα πιο αρχέγονα ένστικτά μας.  Έτσι, φαίνεται πως ακόμα και στον 12ο αιώνα οι γυναίκες αναζητούν απλώς έναν άντρα με τον οποίο να νιώθουν σίγουρες ότι θα… διαιωνίσουν το είδος τους.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Human Behavior in the Social Environment οι γυναίκες νιώθουν έλξη για τους άντρες που δείχνουν να αγαπούν τα μωρά! Για τις ανάγκες της μελέτης, οι ερευνητές έκαναν το εξής πείραμα: σε ένα χώρο όπου συχνάζουν νεαρές γυναίκες έβαλαν έναν άντρα να καθίσει σε ένα παγκάκι. 

Λίγο μετά, έφτασε μια κοπέλα που παρίστανε τν αδερφή του κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μωρό. Στις μισές περιπτώσεις, ο άντρας άρχισε να ασχολείται με το μωρό –να παίζει, να του μιλάει, να του τραγουδάει και να το φιλάει. Στις άλλες μισές, απλά το αγνόησε. Στη συνέχεια, η «αδερφή» του με το μωρό έφευγε και ο άντρας έπιανε κουβέντα με κάποια από τις γυναίκες που κάθονταν κοντά του, ζητώντας τους στο τέλος της συζήτησης το τηλέφωνό τους. 

Διαπιστώθηκε ότι από όσες τον είδαν να παίζει και να ασχολείται με το μωρό, ένα μεγάλο ποσοστό (40%) δέχτηκαν να δώσουν το τηλέφωνο. Αντίθετα, από όσες ήταν παρούσες όταν εκείνος δεν έδειχνε να αγνοεί την παρουσία του μωρού, το έδωσε μόλις το 12%.

Γι’ αυτό, προσοχή: ένα θέλετε να κερδίσετε την προσοχή και –τελικά- την καρδιά μιας γυναίκας, μην παραλείπετε να δείχνετε πόσο αγαπάτε τα ανιψάκια, τα βαφτιστήρια ή ακόμα και τα παιδάκια των περαστικών όταν βρίσκεστε στο οπτικό της πεδίο! Επιτυχία εξασφαλισμένη!!!

 http://www.mamamia.gr



 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: