Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ!

Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη: `Θα τινάξει τα πάντα στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ`
Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά, που θα δημοσιευτεί το Σάββατο, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επανέρχεται στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για σοβαρές συνέπειες.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προειδοποιεί πως "δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες για το τι θα γίνει εάν υλοποιήσει τα μισά από όσα υπόσχεται" δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως εάν τα υλοποιήσει "τα τινάξει τα πάντα στον αέρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 60 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο (ΕΧΘΡΟΣ) ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ "ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ" ΚΟΡΟΥΛΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ) ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ, ΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ, ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ;