Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης ο Σοφοκλής από το "Αρχοντικό" (Ιτέα). Εντυπωσιακή και η παρουσία της κα Παπαλέξη από τον 'Γανυμήδη" (Γαλαξίδι)!




Σοφοκλής:  Αθηναίος  τραγικός ποιητής της κλασικής εποχής. Συνέγραψε 123 τραγωδίες, από τις οποίες έχουν διασωθεί μόνο 7 ολοκληρωμένες, ανάμεσά τους η Αντιγόνη, Ηλέκτρα και Οιδίπους Τύραννος

Γανυμήδης:  ήταν θεοποιημένος μυθικός νέος, περίφημος για την ομορφιά του, ο Δίας, τον μετέφερε στον Όλυμπο, όπου του έδωσε αθανασία και έζησε αιώνια εκεί ως οινοχόος των θεών.


Ένας τραγικός ποιητής και ένας μυθικός  νεαρός έκαναν  την καλύτερη και φτηνότερη διαφήμιση που θα μπορούσαν  να μας κάνουν για την περιοχή   , ούτε περίπτερα σε εκθέσεις, ούτε έκδοση πανάκριβων εντύπων , ούτε ελιτίστικα  λογότυπα , απλά και σταθερά δύο Επαγγελματίες με κεφαλαίο ΕΨΙΛΟΝ έκανα αυτό που ξέρουν καλύτερα , να βγαίνεις από το ζαχαροπλαστείο  ή από το ξενοδοχείο και να θέλεις να ξανάρθεις ξανά και ξανά , να θέλεις να ξαναδοκιμάσεις το γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι    ή το ονειρικό πρωινό  ( ένα πρωινό που έχει βραβευτεί πολλάκις και έρχονται από όλη την Ελλάδα για να το δοκιμάσουν ! Δεν είναι τυχαίο που ένα ξενοδοχείο που δεν είναι καν  στην παραλία  έχει 365 ημέρες τον χρόνο κόσμο!!!) 
Δεν είναι άλλωστε τυχαία άτομα και ο Σοφοκλής Ρουμελιώτης και η Χρυσούλα Παπαλέξη  .. 

Ο Σοφοκλής ήταν πριν έρθει στην Ιτέα αρχι-σέφ  στην Αθήνα σε καμιά ντουζίνα ζαχαροπλαστεία με συνεργασίες με όλους τους μεγάλους ζαχαροπλάστες και με πολύ καλές απολαβές πριν αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιτέα τόπο καταγωγής της συζύγου.

Η Χρυσούλα έμαθε τα μυστικά από τον άνθρωπο που έκανε το Γαλαξίδι από κοτέτσια και ερειπωμένα σπίτια , τουριστικό προορισμό , τον αξέχαστο  Ιταλό  Bruno Perocco αλλά αυτό είναι μία άλλη μεγάλη ιστορία…

Για την ιστορία η εκπομπή του Σοφοκλή  στο ΣΚΑΙ έκανε ρεκόρ διαδικτυακής τηλεθέασης και συγκέντρωσε πάνω από 750 like  στο facebook όταν ο δεύτερος είχε μόλις 400 και με μέσο όρο της εκπομπής κοντά στο 250  !!!!
 
 'Αλλωστε έχει τον αέρα μιας και έχει ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον προσωπικό του φίλο Χαριτάτο και Καραμέρο …

Αίτημα να οριστεί ο Σοφοκλής,  Αντιδήμαρχος Τουρισμού στην θέση της κα Ανδρεοπούλου  δεν έχει εξακριβωθεί….

 για την "Κ"

ΜΙΡΚΑΣ








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρωστε λίγο.Μ η κατεβάζετε κιαλλο το επίπεδό σας.ένας επιχειρηματίας είναι,το συμφέρον του και μόνο κοιτά.Καλά γλυκά κάνει, δεν προσφέρει κάτι στην πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ενας τόπος από μόνος του δεν κάνει την διαφορά ! όλοι οι επαγγελματίες προσπαθούν μέσω της προβολής των επιχειρήσεων τους να αναδείξουν και την περιοχή τους .Όφελος έχουν όλοι ,όχι μόνο οι ίδιοι !Μέχρι τώρα καλά τα κατάφεραν και ο Γανυμήδης ακόμη περισσότερο με την διάκρισή του απο το ΞΕΕ ως ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΦΩΚΙΔΑΣ!!!!!Ελπίζω να βοηθήσετε και όλοι εσείς τον τόπος σας δείχνοντας αγάπη και κυρίως σεβασμό στους συνανθρώπους σας !