Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες


Έντονα καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρη την Ελλάδα
 
Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε σήμερα η ΕΜΥ, με το οποίο προειδοποιεί τους πολίτες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι τα ξημερώματα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το έκτακτο δελτίο, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα Δευτέρα στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο θα συνεχιστούν κατά διαστήματα μέχρι τις βραδινές ώρες, ενώ είναι πιθανό να επηρεάσουν πρόσκαιρα και την Ανατολική Θεσσαλία.
Τα έντονα φαινόμενα που εκδηλώνονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης (09-12-14).
Οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην Κεντρική - Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου θα συνεχιστούν, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα όποια κατά τόπους θα είναι ισχυρά θα συνεχιστούν μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης (09-12-14).
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους από τις επόμενες ώρες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και αύριο Τρίτη (09-12-14).

Δεν υπάρχουν σχόλια: