Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Εισβολή αγριογούρουνου και κυνηγών σε νεκροταφείο

Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κεντρικό κοιμητήριο της Ξηριώτισσας και λίγο έλειψε μια ηλικιωμένη γυναίκα να βρεθεί κάτω από τις οπλές ή στους χαυλιόδοντες του εξαγριωμένου αγριμιού που πέρασε τρέχοντας ακριβώς δίπλα της

Σκηνές τρόμου και πανικού επικράτησαν το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε ένα νεκροταφείο στη Λαμία, όταν ξαφνικά εισέβαλε ένα αγριεμένο… αγριογούρουνο που κάλπαζε ανάμεσα στα μνήματα για να ξεφύγει από τους κυνηγούς που το πυροβολούσαν!

Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κεντρικό κοιμητήριο της Ξηριώτισσας και λίγο έλειψε μια ηλικιωμένη γυναίκα να βρεθεί κάτω από τις οπλές ή στους χαυλιόδοντες του εξαγριωμένου αγριμιού που πέρασε τρέχοντας ακριβώς δίπλα της, με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ! Ξωπίσω από το κυνηγημένο αγριογούρουνο όρμησαν ανάμεσα στους τάφους οι κυνηγοί που το καταδίωκαν μαζί με τα σκυλιά τους και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν μέσα στον κόσμο!

Τελικά, το αγριογούρουνο σκοτώθηκε, αλλά στο κοιμητήριο ξέσπασε καυγάς καθώς οι πολλοί επισκέπτες που βρίσκονταν εκεί κατηγορούσαν τους κυνηγούς ότι τους εξέθεσαν σε κίνδυνο πυροβολώντας και εκείνοι ανταπαντούσαν ότι τους… έσωσαν από το επικίνδυνο ζώο!

Στο νεκροταφείο κλήθηκε η Αστυνομία που πήρε καταθέσεις από τις δυο πλευρές και σχηματίζει δικογραφία.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: