Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Εξαγριωμένοι Χριστιανοί κατά του Τομ Φορντ ,εξαιτίας του φαλλικού μενταγιόν σε σχήμα σταυρού που κυκλοφόρησε ο σχεδιαστής μόδας.






 
Ο Τομ Φορντ έχει προκαλέσει μάλλον το σκάνδαλο των φετινών γιορτών στον χώρο της μόδας. Το "penis pendant necklace" του διάσημου σχεδιαστή μόδας είναι ένα φαλλικό μενταγιόν σε σχήμα εμπνευσμένο από το σύμβολο του σταυρού, βγαίνει σε χρυσό ή ασήμι και κοστίζει 790 δολάρια.


Οι πρώτες φωτογραφίες του μενταγιόν κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο, μετά την παρουσίασή του στο London Collections: Men, όμως πλέον είναι διαθέσιμο και εμπορικά, με αποτέλεσμα πολλοί φανατικοί Χριστιανοί από όλο τον κόσμο να ξεσηκωθούν


Ο ταλαντούχος σχεδιαστής δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Εξάλλου όπως επισημάνθηκε στο twitter, το σύμβολο του φαλλού προϋπάρχει ιστορικά από εκείνο του σταυρού.







Πηγή: www.lifo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οταν σου αρεσει και σε γλυκαινει κατι τρεχεις αμςσως να το διαδωσεις. Ετσι εκανε και ο σχεδιαστης του αρεσε τον γλυκαινε και το σχεδιασε και για τις αλλες αδελφες ψυχες που τους αρεσει !!! Τωρα μην μου πειτε οτι ειναι και Εγγλεζα {συγνωμη λαθος} ος δεν θα το πιστεψω με τιποτε !!!