Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΚΙΡΡΑ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΡΡΑΣ (  16-12-2014 )
1. Αποχετευτικό Δίκτυο. Από την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου άρχισαν οι εργασίες τοποθέτησης των αγωγών λυμάτων και το κλείσιμο των διανοιγμένων τάφρων. Σταδιακά αποκαθίσταται η  κυκλοφορία στο τμήμα της οδού Τζων Κέννεντυ. Ακόμα θα γίνει διανοίξη στους εξής δρόμους: επί  της οδού Πλατή από το ύψος της Τζ. Κέννεντυ έως την Αγ. Νικολάου  και τμήμα της οδού Αγ. Νικολάου (από Πλατή  ως Δημοτικό Σχολείο)
2. Την Πέμπτη  18 Δεκεμβρίου θα αποφασιστούν  οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κίρρα από το Τοπικό Συμβούλιο, εκ των οποίων και οι βιωματικές δράσεις  «ζυμώματα καμώματα & ζεστή σοκολάτα» που γίνονται τα τρία τελευταία χρόνια .
3. Εντός των ημερών απομακρύνονται  δένδρα , φυτά και περιφράξεις , ανατολικά του ΞΕΝΙΑ για διάνοιξη της  οδού, έπειτα από απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και Επιτρ. Ποιότητας Ζωής προς εφαρμογή της πράξης αναλογισμού 1/2005.
4. Όσοι έχουν υπολείμματα δράσεων αποψίλωσης και κλαδέματος στις οικίες τους να ενημερώσουν τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας προκειμένου μεριμνήσουν για τον τεμαχισμό τους σε πριονίδι από το προσωπικό εργασιών της Δημοτικής Ενότητας .
Η  Πρόεδρος
Τοπικής Κοινότητας Κίρρας
Γεωργία Μαντά

Δεν υπάρχουν σχόλια: