Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Τη μαχαίρωσα μέχρι που είδα το βλέμμα της να παγώνει…». Ο δολοφόνος της Κατερίνης ομολογεί και σοκάρει





Σοκαριστική ήταν η απολογία του δολοφόνου της 30χρονης στην Κατερίνη, το πτώμα της οποία βρέθηκε μετά από μήνες αναζήτησης σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, κάτω από στρώματα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αναζήτηση συμμετείχε και ο ίδιος ο 33χρονος, πριν οι αρχές τον συλλάβουν.
Ο 33χρονος σύντροφος της άτυχης κοπέλας δηλώνει μετανιωμένος και περιγράφει το έγκλημα ως εξής, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso:

«Η Μαρίνα όπως ήμασταν ξαπλωμένοι έβγαλε από την τσάντα της ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Προσπάθησε να με μαχαιρώσει. Της πήρα το μαχαίρι από το χέρι και έπεσα με αυτό πάνω της. Κάρφωσα το μαχαίρι στο στήθος της στο σημείο όπου βρίσκεται η καρδιά. Αφού την είδα να χάνεται και το βλέμμα της να παγώνει, έβγαλα το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά. Αφού είδα ότι είχε πλέον πεθάνει, την έντυσα και έφυγα αφήνοντάς την εκεί».

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης, αφορμή για τον διαπληκτισμό που οδήγησε στη δολοφονία ήταν μια καρτέλα με χάπια.

«Πήγαμε στην εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία, όπου συνηθίζαμε να πηγαίνουμε. Αρχικά κάναμε χρήση της ναρκωτικής ουσίας και στη συνέχεια κάναμε έρωτα. Αφού τελειώσαμε και η ώρα ήταν περίπου 21:30 τσακωθήκαμε, γιατί η Μαρίνα έβγαλε μια καρτέλα με χάπια και κατανάλωσε τέσσερα με πέντε δισκία. Εγώ ήθελα να κόψουμε τα χάπια και να είμαστε μαζί, ενώ η Μαρίνα δεν τα σταμάταγε και αυτός ήταν ο λόγος που τσακωθήκαμε. Πάνω στον τσακωμό με αποκάλεσε ρουφιάνο, γιατί πριν δυο ημέρες είχε πει στη μητέρα της ότι της είχε κλέψει χρήματα, ενώ εγώ πράγματι το είχα κάνει αυτό γιατί δεν ήθελα να έχει χρήματα και να πίνει χάπια».

Η άγρια δολοφονία της κοπέλας έγινε τη νύχτα της 24ης Ιουνίου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κατερίνη.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αναζήτηση της συμμετείχε και ο ίδιος ο 33χρονος, πριν οι αρχές τον συλλάβουν πριν από λίγες ημέρες.


Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: