Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Οι Ισλαμοφασίστες πετούν τώρα «βόμβες» με ζωντανούς σκορπιούς!


ισλαμ

Βόμβες με ζωντανούς σκορπιούς είναι το τελευταίο «υπερόπλο» των τζιχαντιστών του Iσλαμικού Κράτους για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό, σπέρνοντας τον φόβο και τον τρόμο σε χωριά και πόλεις του Ιράκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Mirror», που επικαλείται Βρετανό στρατιωτικό εμπειρογνώμονα, οι σκορπιοί τοποθετούνται σε δοχεία μέσα στις βόμβες και μόλις αυτές εκραγούν, πετάγονται κι αρχίζουν να περπατάνε στο έδαφος. Κι εφόσον πρόκειται για ιδιαίτερα ανθεκτικά έντομα, μετά το εναέριο ταξίδι τους, προσγειώνονται στο έδαφος μαζί με το βάζο , όμως, με την πρόσκρουση απελευθερώνονται προκαλώντας ταραχή σε όσους βρίσκονται στην περιοχή.

Ο Χαμίς ντε Μπριτν Γκόρντον, πρώην επικεφαλής των χημικών και βιολογικών όπλων για το ΝΑΤΟ, ο οποίος επέστρεψε από τη Βαγδάτη, την περασμένη εβδομάδα όπου συμβούλευε τις δυνάμεις ασφαλείας, δήλωσε: «Είναι η απόλυτη τρέλα. Το Ισλαμικό Κράτος έχει κατασκευάσει εκρηκτικούς μηχανισμούς ειδικά για την εκτόξευση των σκορπιών". 

Οι σκορπιοί δεν παθαίνουν τίποτα ακόμα και όταν εκτοξευτούν σε απόσταση δύο χιλιομέτρων. Μερικοί απ΄αυτούς είναι δηλητηριώδεις αλλά αυτό που πετυχαίνουν κυρίως οι μαχητές του Ισλαμικού κράτους, είναι να σπείρουν φόβο και πανικό. Οι βόμβες με τους σκορπιούς χρησιμοποιούνται εναντίον αμάχων σε περιοχές στα βόρεια της χώρας.

Οι τζιχαντιστές κατασκεύασαν το νέο όπλο έχοντας εμπνευστεί από τους Ιρακινούς, οι οποίοι το 198 μ. Χ γέμιζαν γλάστρες με σκορπιούς και τις εκτόξευαν κατά των Ρωμαίων. Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι σκορπιοί-βόμβες είναι το αρχαιότερο βιολογικό όπλο στον κόσμο.    

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: