Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

H Ιτέα Έρμαιο των Ληστών No 2 (οι προφητείες επαληθεύονται…)

Η Ιτέα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη της Φωκίδας, πολύ κοντά στους Δελφούς και το Γαλαξίδι.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές ημέρες από τη δημοσίευσητης κατάστασης στην Ιτέα και τις γύρω περιοχές, και είχαμε νέα κρούσματα κλοπών• αυτή τη φορά στο Σερνικάκη και στην Άμφισσα μέσα σε 48 ώρες!
Το βουβό κύμα οργής από τους κατοίκους στη Φωκίδα διογκώνεται και γίνεται σιγά-σιγά τσουνάμι. Ξέρω πως δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να δημοσιοποιήσεις μία άσχημη για εσένα κατάσταση όπως είναι η κλοπή, η διάρρηξη της εστίας σου, του σπιτιού σου, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι θέλουμε ασφάλεια και  απόδοση δικαιοσύνης. Δεν γίνεται να βλέπουμε αστυνομικούς ΜΟΝΟ στα δικαστήρια και στις φυλακές, άντε και σε καμία πορεία από την τηλεόραση. Δεν μπορείς να στέλνεις σαράντα παλικάρια από την Λιβαδειά για να πιάσουν, στην άλλη άκρη της Φωκίδας, μία κοπέλα που εκδίδεται για χρήματα, και να αφήνεις το πραγματικό πρόβλημα να κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσα μας.
Ο κόσμος θα οδηγηθεί σε αυτοδικία. Γιατί πραγματικά εκεί θα τον οδηγήσει η συνεχιζόμενη και αδιάκοπη απουσία της τάξης. Δεν ξέρω τι εικόνα έχουν για την Φωκίδα εκεί στα κεντρικά στην Στερεά, αλλά ένα έχω να πω: το πράγμα μυρίζει μπαρούτι …
«ΜΙΡΚΑΣ»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τραβα καμια βολτα το πρωι στα γραφεια της διευθυνσης να δεις πως πινουν το καφεδακι τους τα παλικαρια με το τζινακι τους και οσο για εξω περα βρεχει.α ρε κικιλια η μονη σωστη ενεργεια απο μνημονιακο υπουργο.α μην ξεχασουμε και τα ανδρομικα γιατι ειμαστε σκληρος πυρηνας ενω οι καθηγητες να δουλευουν εθελοντικα οι ''τεμπεληδες'',ετσι ειναι το κρατος δικαιου στην ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Μέτρησε πρώτα πόσα κονομάνε οι "τεμπέληδες" καθηγητές απο τα ιδιαίτερα και μετα κρίνεις και τους άλλους !!! Α ρώτα και εναν απο αυτούς πόσα θα ήθελε να βάλει μία στολή και να κάνει Χριστούγεννα , Πρωτοχρονιά και Πάσχα μακρυα απο την οικογένεια του ???? Για να μην αναφέρω και ένα σωρό άλλα !!!!! Και μετά οι κρίσεις !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η διοικηςη της Λαμίας σε τι ευθύνεται, δηλαδή όταν δεν μαζεύει τα (σκουπίδια) ο Δήμος φταίει η περιφέρεια?το πρόβλημα είναι εδώ.