Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημοσκοπήσεις: Τρόμος στο Μαξίμου - Πάνω από 10 μονάδες η διαφορά

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ Α' ΚΑΙ Β' ΑΘΗΝΑΣ - «ΠΑΙΡΝΕΙ» ΚΕΦΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Οι τελευταίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που φτάνουν στα πολιτικά γραφεία έχουν προκαλέσει κλίμα πανικού στη ΝΔ καθώς ο Σαμαράς «πέφτει» - όπως όλα δείχνουν - με θόρυβο. Πάνω από 50 μονάδες είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης και 10 μονάδες στην πρόθεση ψήφου!
Όσοι λένε στον Αντώνη Σαμαρά ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, ότι η διαφορά στις δημοσκοπήσεις είναι πολύ μικρή, μάλλον προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον πρωθυπουργό. Βεβαίως είναι οι ίδιοι που τον «σέρνουν» σε ομιλίες στην περιφέρεια στις οποίες ο Σαμαράς έρχεται αντιμέτωπος με τη δυσφορία και την οργή του κόσμου. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)
Συνεπώς, μόνο φρούδες τελικά αποδεικνύονται οι προσδοκίες του Αντ. Σαμαρά και της Ν.Δ., ότι όσο κοντεύουμε προς τις εκλογές μπορεί να μειωθεί η υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ διαφορά και να πάνε σε μια τουλάχιστον αξιοπρεπή ήττα.
Οι δημοσκοπήσεις για τις εκλογές του 2015 δείχνουν κατάρρευση της ΝΔ και ο κόσμος θεωρεί ότι ο Σαμαράς και το επιτελείο του είναι ανεπιθύμητοι κάτι που φάνηκε και από την περιοδεία του στο Περιστέρι που λίγο έλειψε να ανάψουν τα αίματα.
Αποκλειστικές, έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι απ' τις διαρκείς, κυλιόμενες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, προκύπτει ένα κλίμα ευνοϊκότερο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα και δυσμενέστερο για τη Ν.Δ. και τον Σαμαρά.

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: