Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (μέρος 3ο)



Γράφει ο Βέργος Πέτρος.

Λίγες ημέρες μόνο απομένουν μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της 25 Ιανουαρίου και το σχέδιο κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
 
Είναι το τελευταίο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ που έφτασε στο σημείο να τρομοκρατεί στεγνά τους ψηφοφόρους μιμούμενη μεθόδους του περασμένου αιώνα. Μια αισχρή συρραφή που δηλώνει ότι: αν ο μέσος εργαζόμενος ψηφοφόρος δεν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, όταν θα πάει στην τράπεζα δε θα βρει χρήματα, αν ο συνταξιούχος κάνει λάθος στην κάλπη, επίσης δε θα βρει χρήματα, ότι θα γίνουν ταραχές και... Αυτές και άλλες τρομολαγνικές προβλέψεις.
 
Είναι ο Μ. Βορίδης που δήλωσε στο πλαίσιο εκδήλωσης της παράταξης της ΝΔ ότι: «Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή».
Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά καταμαρτυρούν μόνο τον πανικό τους και τίποτε άλλο. Ο φόβος ότι έφτασε η ώρα να φύγουν, ο φόβος ότι χάνουν την εξουσία.
Η αλήθεια είναι ότι λίγες μέρες πριν από τις κάλπες, αυτό που ακόμη παίζεται είναι η αυτοδυναμία ή όχι του ΣΥΡΙΖΑ, ο αριθμός των κομμάτων που θα εκπροσωπηθούν στη νέα Βουλή και η τρίτη θέση.
Μέσα σ' αυτό το κλίμα πόλωσης,με την ακατάσχετη, ακοστολόγητη παροχολογία και @@ρολογία, με υποσχέσεις που ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να τηρήσουν ποτέ, τα κόμματα προσπαθούν να προσελκύσουν ψηφοφόρους.
Μέσα σ' ένα σκηνικό παράνοιας στο όνομα κάποιας δήθεν δημοκρατικής διαδικασίας, έχει κυριαρχήσει η επικοινωνιακή αηδία και η ασύστολη κινδυνολογία.
Ο λαός όμως είναι υποψιασμένος, γιατί έχει καταλάβει πως έχει γίνει το πειραματόζωο, όπου οι τεχνοκράτες των μεγάλων συμφερόντων δοκιμάζουν τις αντοχές του. Έχει καταλάβει ότι η βασική επιλογή των μνημονιακών πολιτικών είναι η διάλυση της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, της κοινωνικής συνοχής
και η άνευ όρων παράδοση της ιδιωτικής περιουσίας και του δημόσιου πλούτου στα χέρια των λίγων.
Ο λαός έχει πάρει την απόφασή του να αλλάξει σελίδα στην ιστορία του, κλείνοντας μια και καλή το τελευταίο κεφάλαιο της μνημονιακής καταστροφής. Λέει όχι στις πολιτικές που αδιαφορούν για τις ανάγκες των πολλών και υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων.
Συμφέροντα που δημιούργησαν αυτή την βίαιη αναδιανομή του πλούτου, αυτό δηλ. που αποκαλούμε με μια λέξη "κρίση".
Συμφέροντα και κυβερνήσεις που έφεραν αυτό το λαό στα όρια της εξαθλίωσης και της ανθρωπιστικής κρίσης.
Που ανάγκασαν το 49% των νοικοκυριών να έχει κύριο έσοδο την σύνταξη, 2,4 εκατ. νοικοκυριά να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και συνολικά 6,5 εκατ. πολίτες να ζουν στο όριο και κάτω από το όριο της φτώχειας.
Που μείωσαν τα εισοδήματα των Ελληνικών νοικοκυριών έως και 50% και αύξησαν αντίστοιχα την φορολογία 7 φορές στους μισθωτούς - συνταξιούχους και 9 φορές στους ελεύθερους επαγγελματίες.
Που έφεραν την χώρα στην 3η θέση στην λίστα με με τις πιο δυστυχισμένες χώρες στον πλανήτη και στην τρίτη θέση απο το τέλος με βάση το δείκτη γεννητικότητας. Συντελείται γενοκτονία.
Αυτοί που μαγείρεψαν το έλλειμμα το 2009 για να δικαιολογήσουν την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ, παρέδωσαν ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ την εθνική μας κυριαρχία (άρθρο 14 παραγρ. 5 της 1ης δανειακής σύμβασης), έχουν αφήσει να εγκατασταθούν επιτροπές κατοχής σε όλα τα υπουργεία και έχουν υπογράψει να παραμείνουμε σε εποπτεία μέχρι το 2047 αν όλα πάνε καλά.
Αυτοι που μας διοικούν με εντολές που παίρνουν με EMAIL από το εξωτερικό και με τα κρυφά EMAIL Σαμαρά -Χαρδούβελη.
Αυτοί που δηλώνουν με περίσσιο θράσος ότι θα συνεχίσουν να μας διοικούν στο ίδιο μοτίβο, με τα μνημόνια, τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και τα email, εάν τους ξαναδώσουμε την εξουσία.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ;;;;;;;;;;; petrosdiver.blogspot

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟ, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ..
ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?????
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ????

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ είπε...

To θεσμό που προΐστανται ο Ρακινζης, Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, τους εισαγγελείς διαφθοράς, (περίπτωση Ραμμου) και τον οικονομικό εισαγγελέα τα έφτιαξε ο Γ. Παπανδρέου μέσα σε δυο χρόνια πριν τον φάνε οι μεγαλοκαρχαρίες .(Δ.Ο.Λ.- Ψυχαρηδες, Πρετεντέρηδες,- Αλαφούζοι, Μπόμπολας,κλπ)
Δυο χρονια ρε.
Δυο χρονια κυβέρνησε μονο και πρόλαβε και σας την έκατσε.
Χωρις πιστολιές στον αέρα και δηλώσεις.
Χωρίς υφακι και και βαρύγδουπα "κατηγορώ" να πωρώνεται το πόπολο και να παίρνει η μπάλα τους πάντες.
Απλά, ήρεμα, μεθοδικά και συγκεκριμένα.
Με νόμους.
Με νόμους που βάζουν μέσα τους κλέφτες και οχι με δηλώσεις-ευκολακια που κατηγορούν συλλήβδην τους πάντες, πράγμα που τελικά οδηγεί στο να την γλιτώσουν όλοι. Άνοιγμα τα καπάκια και όλο το σκατο εξω.
Δυο χρονια μετά το φυσατε και δεν οχι μονο δεν κρυώνει, οχι μονο δεν την γλιτωσατε αλλα σας εχει όλους με τα βρακιά κατεβασμένα να ψάχνετε καλο κρεβάτι στον Κορυδαλο.
Για αυτο λυσσαξατε.
Βλέπετε τι παθαινετε, ξέρετε ποιος σας την έκανε και τρεμετε στην σκέψη πως θα μπορούσε να συνέχιζε.
Μόνο μέσα σε δυο χρόνια ρε.
- Καλλικράτης
- Διαύγεια
- Οικονομικός Εισαγγελέας
- Ενιαία Αρχή Πληρωμών
- Opengov
- Ανοιχτή Διαβούλευση Νομοσχεδίων με τη συμμετοχή των πολιτών πριν την κατάθεση
- Διπλή ανάγνωση Νομοσχεδίων στα Υπουργικά Συμβούλια
- Ανεξαρτητοποίηση της Στατιστικής Αρχής
- Απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης
- Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
- Μεταρρυθμιση στη τριτοβάθμια εκπαίδευση
- Εθνικό Επιχειρηματικό Πρόγραμμα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής
- Υπηρεσία «Εσωτερικών Υποθέσεων» στο Υπ. Οικονομικών
- Δημοσίευση μηνιαίων στοιχείων για το έλλειμμα και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε επίπεδο Γενικής Κυβέρνησης
- Άρση καμποτάζ
- Νομοθετικό Πλαίσιο για τη Δημοσιονομική Διαχείριση και Ευθύνη για την κατάρτιση, εκτέλεση και παρακολούθηση του προϋπολογισμου
- Αναμόρφωση του συστήματος προσλήψεων και καθολική υπαγωγή σε πλήρη έλεγχο απο τον ΑΣΕΠ
- Νόμος για την ιθαγένεια και τη συμμετοχή των νόμιμων μεταναστών στις αυτοδιοικητικές εκλογές

OΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα που αναφερεις ειναι παπαρολογιες του τουριστα ΓΚΑΠ το μονο που ολοκληρωσε ηταν το γυμναστηριο τα νεα γραφεια και η καταστροφικη παραδοση της χωρας στο δντ και στα κορακια κερδιζοντας αυτος και η μαματου τα αδελφιατου και οι συν αυτω σε βαρος του κοσμακη

petrosdiver είπε...

Συνηθίζω να μην απαντώ σε ανώνυμα σχόλια, αλλα για τον "Αρχηγό των Ατάκτων" θα κάνω μια εξαίρεση, μιας και έκανε τον κόπο να απομαγνητοφωνήσει ολόκληρο βίντεο και θα τον προέτρεπα να δεί και το βίντεο απάντηση σ' αυτό που είδε και το οποίο βρίσκεται στο σύνδεσμο που ακολουθεί:
(petrosdiver.blogspot: :Απίστευτο βίντεο με τα επιτεύγματα ...)

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ είπε...

Και ποιος σε ρώτησε κάτι για να απαντήσεις. Εγώ πάντως όχι.
Μην ξυνεσε δεν σε παίρνουνε σοβαρά όπως θα ήθελες.
Σε αγνοώ δεν ασχολούμαι με τέτοια και τέτοιους ασήμαντους που θέλουν να επιβεβαιώσουν τον εαυτό τους με δήθεν σοφιες

Ανώνυμος είπε...

Φιλε των 6.45 μαθε πρωτα την ταυτοτητα του ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ που κυβερνησε ελεο μπαμπα και μαμας και μετα βρωντοφωναξε στον κοσμακη ποσο αρχιβολεμενος εισαι ακομη απο τον ευεργετη σου. Το ονομα του λοιπον ειναι ΤΖΕΦΡΙ , το Γιωργος το κολησανε ταχα ταχα για να εχει Ελληνικο ονομα . Κι αφου τα ξερεις ολα τοσο καλα γιατι δεν μας λες και το ποσο που πηρε απο τον Στροσκαν για να μας βαλει στο Δ.Ν.Τ. ? Και ποσα κονομησε ο αδελφος του {ο μονος που το ηξερε αλλωστε για ευνοητους λογους} οταν ειπε ο Τζεφρι "δημοψηφισμα" ??? Γιατι δεν επιστρεφει τους μισθους του ως Βουλευτης αφου δεν πατησε το ποδι του ποτε στην Βουλη ? Εισαι οπαδος φαινεται του απο αντιλαλο "Γιωργο μας - γομας γομας, χαρα μας - αμας αμας Ελπιδα μας πηδαμας πηδαμας " .

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγε των Ατακτων..
Ο Πετρος Βεργος, απο τα γραφομενα του, δειχνει οτι -εκτος απο ονοματεπωνυμο- εχει και σεμνοτητα και ηθος ..
Τρια πραγματα, τα οποια, απο οτι φαινεται, λειπουν απο σενα !!!!
Και κατι αλλο...
Το ψευδωνυμο που σου ταιριαζει καλυτερα, δεν ειναι Αρχηγος των Ατακτων, αλλα..Αρχηγος των Τακτικων Μισθοδοτουμενων, απο τα εκαστοτε κομματα του ΓΑΠ !!!!!