Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο ΓΑΠ ψάχνει υποψηφίους μέσω Διαδικτύου

Υποψηφίους μέσω του Ίντερνετ, αναζητά το νέο κόμμα του
Γιώργου Παπανδρέου, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, όπως ενημερώνει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να χρησιμοποιήσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Διαδίκτυο.
 
Δεν ζητούνται πολλά στοιχεία για να θέσει κανείς υποψηφιότητα.

Μόνο ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, mail, περιοχή υποψηφιότητας και το βιογραφικό, αλλά και λίγα λόγια για τις προθέσεις των υποψηφίων, δηλαδή γιατί θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα.

Το link για τη σελίδα των αιτήσεων

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ερχομουνα εγω Τζεφρι , αλλα εισαι τοσο μεγαλος Μ.....Σ , εισαι ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , εισαι αγενεστατος , εισαι ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ και αλλα πολλα , που με κανουν να μην μπορω να ερθω . Πως δεν βαζεις τη μαμα σου ? Τοσα και τοσα εφαγε απο το Ελληνικο δημοσιο με τις Μ.Κ.Ο. εχει και τις φιλεναδες της {κουμκανατζουδισες} μεχρι προθυπουργο σε βλεπω να μας ξανα σωζεις !!!!!

Ανώνυμος είπε...

To θεσμό που προΐστανται ο Ρακινζης, Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, τους εισαγγελείς διαφθοράς, (περίπτωση Ραμμου) και τον οικονομικό εισαγγελέα τα έφτιαξε ο Γ. Παπανδρέου μέσα σε δυο χρόνια πριν τον φάνε οι μεγαλοκαρχαρίες .(Δ.Ο.Λ.- Ψυχαρηδες, Πρετεντέρηδες,- Αλαφούζοι, Μπόμπολας,κλπ)
Δυο χρονια ρε.
Δυο χρονια κυβέρνησε μονο και πρόλαβε και σας την έκατσε.
Χωρις πιστολιές στον αέρα και δηλώσεις.
Χωρις υφακι και και βαρύγδουπα "κατηγορώ" να πορωνεται το ποπολο και να παίρνει η μπάλα τους πάντες.
Απλά, ήρεμα, μεθοδικά και συγκεκριμένα.
Με νόμους.
Με νομους που βάζουν μέσα τους κλέφτες και οχι με δηλώσεις-ευκολακια που κατηγορούν συλληβδην τους πάντες, πράγμα που τελικά οδηγεί στο να την γλιτώσουν όλοι. Άνοιγμα τα καπάκια και όλο το σκατο εξω.
Δυο χρονια μετά το φυσατε και δεν οχι μονο δεν κρυώνει, οχι μονο δεν την γλιτωσατε αλλα σας εχει όλους με τα βρακιά κατεβασμένα να ψάχνετε καλο κρεβάτι στον Κορυδαλο.
Για αυτο λυσσαξατε.
Βλέπετε τι παθαινετε, ξέρετε ποιος σας την έκανε και τρεμετε στην σκέψη πως θα μπορούσε να συνέχιζε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ..ΡΙΓΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον φιλε των 5.45 πορωμενε του ΠΑΣΟΚ στην πρεμουρα για να πεις κατι ξεχασες οτι , αυτους που κατηγορεις οτι τον εφαγαν ηταν ολοι κολλυταρια του Αντρεα μπαμπα του Τζεφρι αρα και δικοι του ανθρωποι διοτι με αυτους μεγαλωσε . Και δεν ειδα κανενα νομο μολι βγηκε να κυνηγαει τον Μπομπολα αλλα τον κοσμακη !!! Και δευτερον τι το καλλυτερο απο το , αντι να πει δημοψηφισμα ελεγε εξοδος απο το ευρω ή εκλογες ??? Αρα μην βιαζεσαι να πετας κορωνες ειανι απλα ενας ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ και πηγαινε στον Στροσκαν να του πεις να τα παρει πισω αυτα που ελεγε για συζητησεις κατω απο το τραπεζι !!! Αλλωστε με αυτα εφτιαξε νεο κομμα για να ξεπλυνει αυτα που κονομησε , αλλιως που τα βρηκε ??? Μην μου πεις εκει που τα βρηκε και ο πατερας του κι εφτιαξε την βιλαρα {ή κωλοσπιτο}, γιατι ειναι πασιγνωστο που τα ειχε βρει !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου στην πολιτική του σταδιοδρομία ποτέ δε λιποτάκτησε – Μίλησε για την ελεύθερη ραδιοφωνία όταν οι άλλοι τον λοιδωρούσαν. – Άλλαξε την πολιτική μας απέναντι στην Τουρκία, με αποτέλεσμα τόσα χρόνια τώρα να έχουμε ανοίξει, έναν ειρηνικό διάλογο με καλά σημάδια στο εμπόριο και τον τουρισμό. -Ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ λίγο πριν τις εκλογές του 2004, όταν οι πάντες τον προειδοποιούσαν, ότι θα χρεωθεί όλα τα κακώς κείμενα της εποχής Σημίτη και θα υποστεί συντριπτική ήττα. – Ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας το 2009, όταν όλα έδειχναν την επαπειλούμενη χρεοκοπία, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος, χωρίς να φυγομαχήσει ή να πετάξει την καυτή πατάτα σε άλλον.

Ανώνυμος είπε...

9.27 Eisai fasistario toy mhtsotaki

Ανώνυμος είπε...

Αν εγω ειμαι φασισταριο φιλε των 2.26 τοτε εσυ εισαι μαζι με τον Τζεφρι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . Μαθε να γραφεις στην Ελληνικη γλωσσα και μαθε επισης οταν λεγονται οι αληθειες τις ακους και δεν βριζεις τον αλλο, βεβαια χρειαζεται ελαχιστη μορφωση γι αυτο !!!!!!!!