Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΑΝ.ΕΛ.Στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια


Ο Π. Καμμένος συναντά στελέχη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα με τους ΑΝ.ΕΛΛ.Συντάκτης:

Σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός στον Κάρολο Παπούλια για την ανάγκη «αγώνα αλήθειας και ευθύνης», εξαπέλυσε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛΛ. ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ζήτησε την παραίτησή του.
«Είναι ξεκάθαρο ότι το μήνυμα το οποίο επέλεξε ο πρωθυπουργός είναι το μήνυμα της ήττας», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παραβίασε και τα 18 σημεία που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό πριν από τις εκλογές του 2012, μιλάει για αλήθεια. Ο πρωθυπουργός που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, ο πρωθυπουργός του 60% της ανεργίας των νέων μιλάει για ευθύνη. Τα Εύθυνα στην Αρχαία Αθήνα ήταν ο μηχανισμός όπου οι πολιτικοί αναλάμβαναν την ευθύνη τους κι έφευγαν. Το ίδιο πρέπει να πράξει και σήμερα ο κ. Σαμαράς. Μπήκε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας».

Η στρατηγική
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, αλλά και η στελέχωση των ψηφοδελτίων, καθώς και η επικοινωνιακή στρατηγική που θα επιλεγεί. Ο κ. Καμμένος συναντά στελέχη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα με τους ΑΝ.ΕΛΛ. και εκφράζει την ικανοποίησή του για το ότι «υπάρχει πρωτοφανές και τεράστιο ενδιαφέρον από πολλούς και πολλές, για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά μας».
Χθες ανακοινώθηκε η ένταξη του Κων. Κατσίκη (υιού του βουλευτή της Ν.Δ. την περίοδο 1990-2007, Θόδωρου Κατσίκη) ο οποίος θα πολιτευτεί στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ έκλεισαν οι υποψηφιότητες του Σπ. Πανταζή στα Ιωάννινα (επίσης προερχόμενου από τη Ν.Δ.), αλλά και του Γ. Καλούδη στην Κέρκυρα.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, σχολίασε τη δημιουργία κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου λέγοντας: «Να μην αποκλείει κανείς την πιθανότητα ότι αποφάσισε να κατεβεί σε εκλογές με δικό του κόμμα, σε αγαστή συνεννόηση με τον συμφοιτητή του στα αμερικανικά πανεπιστήμια Αντ. Σαμαρά. Ο στόχος, προφανής: Ο κ. Παπανδρέου να ‘‘κόψει’’ ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, προσπαθώντας να δώσει την εκλογική πρωτιά στη Ν.Δ. του Σαμαρά, που του πρόσφερε όλες τις ασυλίες, τις οποίες ήθελε. Κι εννοώ αυτές που χρειαζόταν ο Γ. Παπανδρέου».
Τέλος, επισήμως από τους ΑΝ.ΕΛΛ. αρνούνται να σχολιάσουν την προσχώρηση στη Ν.Δ. των πρώην βουλευτών τους, Μίκας Ιατρίδη και Κ. Γιοβανόπουλου. Κομματικοί κύκλοι, ωστόσο, σχολίαζαν πως «δεν είναι απαραίτητο να χρηματίζεται κάποιος, αλλά το αντάλλαγμα μπορεί να είναι μια βουλευτική καρέκλα».

efsyn.gr




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΙΚ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΗΝ 10ετια 80 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ . ΒΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ {καημενο] ΧΑΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ . ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ κ. ΚΑΜΜΕΝΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ !!!