Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλη γκρίνια στη ΝΔ μια ανάσα από τις κάλπες


Γκρίνια στο γαλάζιο στρατόπεδο στην τελική ευθεία της κάλπηςΣυναγερμός για την επόμενη μέρα
 

Μεγάλη γκρίνια επικρατεί στη ΝΔ και κυρίως στο Καραμανλικό στρατόπεδο για την τακτική που ακολούθησε το Μέγαρο Μαξίμου και ο Αντώνης Σαμαράς στο δρόμο για τις κάλπες, εκτιμώντας ότι οι λάθος κινήσεις είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί ο μεσαίος χώρος του Κώστα Καραμανλή.

Το επίπεδο της δυσαρέσκειας εκφράζεται από πολλούς κύκλους, ενώ από τη Συγγρού στρέφουν τα βέλη τους προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και το «φλερτ» του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί για την ώρα οι γκρίνιες να μην εκφράζονται δημοσίως λόγω των επικείμενων εκλογών, ωστόσο παραμένει άγνωστο τι θα γίνει από το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, σε περίπτωση που η ΝΔ είναι δεύτερο κόμμα με διαφορά από το πρώτο.

Σε επίπεδο παρασκηνίου ασκείται κριτική στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά για τις δηλώσεις από τον Έβρο και το φράχτη, αλλά και για την δήλωση για το μακελειό στο Παρίσι, αφού μπορεί να ενισχύουν τις ψήφους προς το κόμμα από τα δεξιά, ωστόσο απομακρύνουν τη ΝΔ από το χώρο που κέρδισε ο Κώστας Καραμανλής στο κέντρο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ικανοποίηση για την χθεσινή κίνηση του Κώστα Καραμανλή να στηρίξει με δημόσια δήλωσή του τη ΝΔ και τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, τον οποίο ανέφερε ονομαστικά, ωστόσο κύκλοι της Συγγρού εμφανίζονται ενοχλημένοι από τη στάση του Δημητρη Αβραμόπουλου για τον οποίο εκτιμούν ότι γράφει υποθήκες για την επόμενη μέρα με στόχο να προταθεί από τον Αλέξη Τσίπρα για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι ο Ελληνας Επίτροπος στην ΕΕ δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση στήριξης του κόμματος και δεν έχει προγραμματίσει ούτε μια ομιλία ή συνέντευξη.

Αποστάσεις τηρούν κορυφαία στελέχη της ΝΔ και από την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να πει όχι σε ντιμπέϊτ με τον Αλέξη Τσίπρα.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αβραμόπουλος είναι ο Χαρακτηριστικός Τύπος "Πολιτικού" της Τελευταίας 30 ετίας...Ο Κύριος Τίποτα, με ένα Πολύ καλό P.R. πληρωμένο πάντοτε από τους Κρατικούς Θώκους που απέκτησε ως πρώτος σε ψήφους στην Αθήνα. 'Ετσι δε.. και δούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει Αβραμόπουλο γιά Πρόεδρο της Δημοκρατίας να είστε σίγουροι ότι η Ελλάδα πρέπει να περάσει αμέσως σε ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ. Πιό πολύ θα μας σεβαστούν?! φοβηθούν?! οι Ξένοι παρά οι "Δικοί μας" Πολιτικοί.