Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τα αφεντικά του Ποταμιού ΤΡΕΜΟΥΝ την Ζωή Κωνσταντοπούλου.



Ακόμα και το «Ποτάμι» φοβάται την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Θέλοντας προφανώς ο Σταύρος Θεοδωράκης να πρoστατέψει ημέτερους (καναλάρχες, εργολάβους κλπ) επιτίθεται με σφοδρότητα στην κα. Κωνσταντοπούλου, η οποία ουσιαστικά αναλαμβάνει την προεδρία της Βουλής για να προωθήσει τις εξεταστικές επιτροπές που έχει προαναγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Έκπληξη προκαλεί και το πρόσωπο που προτείνεται για την Προεδρία της Βουλής. Αντί να επιλεγεί ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει, επιλέχθηκε η μόνιμη πρωταγωνίστρια των κοινοβουλευτικών καβγάδων.
Θα περίμενε κανείς από ένα κόμμα που ήταν 2,5 χρόνια στην αξιωματική αντιπολίτευση και ζητούσε επιτακτικά εδώ και τώρα εκλογές, να είχε προετοιμαστεί καλύτερα για αυτή την ιστορική του ευκαιρία.», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.


www.olympia.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σουργελο της πολιτικης και αυτη που δεν σεβεται ουτε την "ιστορια" του πατερα της ολοι την φοβουνται . Αλλα ενα ειναι το σιγουρο , θα γελασει και ο καθε πικραμενος οταν θα παρακολουθει Βουλη !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 12.06 ? ΣΑΝ ΚΛΟΟΥΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ . ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ . ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΑΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΝΤΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΣΚΙΣΕΙ . ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .

Ανώνυμος είπε...

Από τις καλύτερες παρουσίες στη Βουλή. Εσύ 12:06 μάλλον Βουλή παρακολουθείς μόνο στα δελτία των καναλιών της τηλεόρασης όταν δείχνουν καβγάδες.

Δες λίγο το Κανάλι της Βουλής, μπες λίγο στο www.hellenicparliament.gr να βλέπεις τις ερωτήσεις που κάνουν οι βουλευτές. Γενικά γίνε λίγο πολιτικό ζώο.

Για τι μπορείς να κατηγορήσεις την Κωνσταντοπούλου;

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !! ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ) ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ???
ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΛΕΥΑΣΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ???
ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ..
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ..ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ..ΓΕΡΜΑΝΟΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ..ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ !!!!

Πέτρος Δ. είπε...

Αν δεν το έχετε καταλάβει, έχουμε πλέον κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ - και όχι ελληνόφωνων υπαλλήλων της Μέρκελ. Για όσους στεναχωρούνται με αυτήν την εξέλιξη... ξύδι.

"Γιατί Στουρνάρας και Μίλκος άρχισαν τα υπογλώσσια στο άκουσμα «Κωνσταντοπούλου ΠτΒ» (βίντεο)"
http://olympia.gr/2015/01/28/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%af%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1/