Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Επιτυχής η συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Φωκίδα

Στην Άμφισσα η χθεσινή ομιλία των υποψηφίων βουλευτών.




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην  Άμφισσα , που έγινε χθες Τρίτη 20-01 στην Πλατεία Λαού.
Στη συγκέντρωση απηύθυνε  χαιρετισμό ο βουλευτής Φωκίδας Γιώργος Ιωσηφίδης, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο υποψήφιος  βουλευτής επικρατείας Γιώργος Γκικόπουλος

Ο  Γιώργος Ιωσηφίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια νέα και αδοκίμαστη δύναμη όπως θέλει να εμφανίζεται , αλλά έχει δοκιμαστεί και έχει δώσει δείγματα γραφής σαν αξιωματική αντιπολίτευση,  στο συνδικαλιστικό κίνημα  και στην τοπική διοίκηση , όπου και εφάρμοσε τις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές που στηρίζουν την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Γκικόπουλος, καυτηρίασε τα ψέμματα τόσο της κυβέρνησης όσο και του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν την φορολογία του λαού Την ίδια ώρα που υπόσχονται νέες φοροελαφρύνσεις για το κεφάλαιο, για τον λαό υπόσχονται τους ίδιους φόρους που το πολύ πολύ να τους αλλάξουν όνομα. Μόνη φιλολαϊκή πρόταση  ανακούφισης για τον λαό είναι αυτή του ΚΚΕ, η οποία δεν ψηφίστηκε από κανένα άλλο κόμμα, για 45% φορολογία στο μεγάλο κεφάλαιο,40000 ευρώ αφορολόγητο για τα φυσικά πρόσωπα, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για πρώτη και δεύτερη κατοικία και κατάργηση του ΦΠΑ για τα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Ο κοινός στρατηγικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ  φαίνεται και από το πώς τοποθετούνται στο ζήτημα της διαχείρισης του χρέους, αφού και οι δύο το αναγνωρίζουν και θεωρούν ότι πρέπει να το πληρώσει ο λαός. Τώρα αν θα το πληρώσει με κούρεμα, όπως το πρόσφατο PSI  ή με επιμήκυνση  για τον λαό θα σημαίνει νέα αντιλαϊκά μέτρα και δεν πρέπει να τον αφορά.  Είναι κι αυτός ένας λόγος γιατί είναι θράσος από τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει ανοχή από το ΚΚΕ αφού αποδέχεται το χρέος, την ΕΕ και την καπιταλιστική ανάπτυξη.

Γι αυτό κάθε άνθρωπος που αισθάνεται αριστερός, ριζοσπάστης πρέπει να το σκεφτεί καλά και να ψηφίσει ΚΚΕ αφού είναι το μόνο κόμμα που θα σταθεί δίπλα στον λαό για να οργανωθεί να παλέψει , να δημιουργήσει την δική του ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση. Γιατί είναι η μόνη εγγύηση οτί η επόμενη μέρα δεν θα είναι μία από τα ίδια για τον λαό.


Επιτροπή Περιοχής Στερεάς Ελλάδας ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: