Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αποχαιρετισμός στον Πέτρο Τατσόπουλο!

Με συγκίνηση διαβάζουμε την απόφαση του Πέτρου Τατσόπουλου να αποχωρήσει από την πολιτική ζωή του τόπου και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την συγγραφή των βιβλίων του. Βέβαια αποχωρεί γιατί ο ελληνικός λαός τον έστειλε στον σπίτι του, με πάταγο!

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μπήκε στην πολιτική ως εκλεγμένος-συνεργαζόμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μία κακή συνεργασία, αφού από την πρώτη περίοδο μετά τον Ιούνιο του 2012 έδειξε ότι αποτελεί ξένο στοιχείο με τις αξιακές αρχές της Αριστεράς. Αποκορύφωμα η υπεράσπιση της Διβάνη που αποκάλεσε τσαμπατζή τον Θανάση που δολοφονήθηκε σε έλεγχο εισιτηρίου. Μετά ήρθαν οι δηλώσεις του ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα μπορούσαν να κάνουν συγκυβέρνηση, γεγονότα που προκάλεσαν σφοδρές επιθέσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του.....Και στις συγκεκριμένες επιθέσεις, ο ανεκδιήγητος Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που του έκαναν κριτική είναι σταλινικά απολιθώματα, και μας κούναγε τους 18.000 ΔΗΘΕΝ προσωπικούς ψήφους που πήρε ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2012.....Στο τέλος έφυγε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ηρεμήσαμε όλοι.
 
Στις χθεσινές εκλογές, κατέβηκε με το νεοφιλελεύθερο Ποτάμι, στον φυσικό, ιδεολογικό του χώρο, στην Β' Αθηνών. Και εκεί οι 18.000 προσωπικές ψήφοι χάθηκαν, και με 4000 ψήφους έμεινε εκτός Κοινοβουλίου!
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ούτε οι δικοί του, οι νεοφιλελέ δεν τον στήριξαν!
 
ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ!
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρθρο Γραμμένο το 2013 Κε Τ(σ)ατσόπουλε.
Καμμία αντίρρηση γιά την Ευστροφία σας μόνο που είναι γιά έναν Διαφορετικό κόσμο από αυτόν που Εγώ προσωπικά φαντασιώνομαι. Στον Κόσμο μου οι Αξιακοί Κώδικες, έχουν πολλαπλή και συνεχή αναφορά, στις βαθιές ρίζες αυτού του χωροχρονικού συνεχούς, που καταγράφεται ώς Ελληνικός Πολιτισμός τα τελευταία 2500 έτη (από όλες τις Ιστορικές πηγές) Εσείς Κε Τ(σ)ατσόπουλε έχετε αποκοπεί από τον Κόσμο μου. Κατ' ελάχιστον είστε πολύ Συμπλεγματικά Τοποθετημένος πάνω σε Αυτό που κατέκτησε μιά Μαγιά Ανθρώπων που θέλουν στην διάρκεια αυτών των 2500 ετών να Αυτοπροσδιορίζονται ως 'Ελληνες. Επίσης μου θυμίζεις κάποιους Μετα-μοντέρνους Νόες, που διαλογίζονται με τέλεια αποστροφή/διαστροφή πάνω στην Γραπτή ή προφορική παράδοση,μόνο και μόνο γιά να διαφέρουν από τη ΜΑΖΑ.
Επειδή όμως κάθε Διαφήμιση, Μαύρη ή Ασπρη, θα σου φέρει "πλανόμενους ή πλανεμένους καταναλωτές "Ριζοσπαστικής Πολιτικής", στα δικά τους αυτιά απευθύνομαι, λέγοντάς σου: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ "ΠΑΩ" Τ(Σ)ΑΤΣΟΠΟΥΛΕ μέχρι τώρα, γιά όλα τα ΑΝΩΤΕΡΩ.’Ομως δεν μας περισσεύουν 'Ανδρες γιά τις "Μελλοντικές Μάχες" στο πεδίο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (αυτό το άνδρες είναι κυριολεκτικό και δεν παραπέμπει στην επίκαιρη "ειδησειογραφία" περί του Ανδρισμού σου ) και μή θέλοντας να σε χαρίσω στους "Αντιπάλους" θέλω να σου Δώσω μιά Συμβουλή σε μορφή Μεταφοράς γιά το καλό 'Ολων μας... "'Οσο πιό βαθιές οι ρίζες του δένδρου τόσο περισσότερο αυτό Υψώνεται και όσο μακρύτερα φτάνουν αυτές,τόσο Ηδύτεροι οι Καρποί,τόσο μεγαλύτερη η Σκιά του καθώς καλύτερη και μεγαλύτερη η Ζωή του."................ Σου Εύχομαι καλή "Φώτιση" Τατσόπουλε......
Υ/Γ 'Ονομα και αυτό που το ‘χεις… Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος, ας το έκανες τουλάχιστον… Ανδρ(έ)ας Τ(σ)ατσόπουλος (αυτό είναι όντως χιούμορ με παραπομπή στην όντως κίτρινη ειδησεογραφία)