Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Καμμένος δεν ειναι Βενιζέλος


 Κανένα παζάρι δεν έγινε και κανενα αλισβερίσι μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου. Ούτε καν υπόγεια συνεννόηση. Ότι είπε ο Καμμένος προεκλογικά, ντόμπρα και σταράτα, αυτά ακριβώς έγιναν.
 Η συζήτηση περιστράφηκε στο πως η εμπειρία του Πάνου Καμμένου θα μπορούσε να λειτουργήσει προσθετικά στην κυβέρνηση Τσίπρα και πως θα τηρηθούν οι κόκκινες γραμμές. Υπήρξε περίπτωση που δεν έγινε αποδεκτό ούτε υπουργείο, παρά θέση υφυπουργού.
 Ο Τσίπρας λοιπόν, προτίθεται να σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ όπως αυτές εκφράστηκαν αλλά και να χτυπήσει την διαπλοκή κατά μέτωπο.
 Ο Καμμένος δεν είναι Βενιζέλος για να παζαρεύει θεσούλες ανάλογα το ποσοστό. Αν ήταν έτσι, θα ήταν τώρα αντιπρόεδρος του Σαμαρά και στο ταμείο.
 Σε λίγο περισσότερα για την επιχείρηση κάθαρση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος δεν ειναι Βενιζέλος είναι τρεις χειρότερος

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΖΕΙ ΛΙΓΟ Ε;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι λοιπον μας λενε οτι τελειως τυχαια {κι αφου του περισευε} ο Τσιπρας εδωσε το Υπ. Εθν.Αμυνης στον Καμμενο . Ρε ακομα δεν ορκιστηκε η Κυβερνηση και αρχισατε τις ψευτιες και τις μαλακιες ? Αυτα ειχαν συννενοηθει πριν τις εκλογες. Τα ιδια ειχε κανει και ο Ανδιανοπουλος {το παιδι των εφοπλιστων} στον Μητσοτακη , η μουδινεις το Εμπ. Ναυτιλιας η φευγω. Δεν αλλαζει κατι . Αλλα να του περισευει το Εθν. Αμυνης ? ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ !!!!!